KIYAMET GÜNÜNDE ALLAH 7 ZÜMREYE RAHMET NAZARIYLA BAKMAZ !!!

1) homoseksülelliği yapan ve yaptıran

2) istimna yapan (eliyle boşalan)

3) hayvanlarla temas kuran

4) anası ile kızını aynı anda nikahlamak

5) komşusunun hanımı ile zina yapan

6) Lanet ettirircesine komşusunu üzen

7) Karısına arka yoldan yaklaşan

ALLAH TÜM MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZİ BU ZÜMRELERDEN UZAK EYLESİN…AMİN..

Saygı ve sevgimle……


13 yorum

KIYAMET GÜNÜNDE ALLAH 7 ZÜMREYE RAHMET NAZARIYLA BAKMAZ !!!

YUKARIDAKİ MADDELER BÜYÜK İSLAM ALİMİ Ebü'l-Leys-i Semerkandi'Nİ KİTABINDA VAR...

24.03.2012 - zehirli21

mastürbasyondan kurtulmak

s.a arkadslar bu mastürbasyon illetini bırakmada yardım edecek kimse yok mu?

28.08.2011 - zaferanadolu

Re: mastürbasyondan kurtulmak

bekarsan ewlen namaza başle tövbe et kesin bırakırsın

03.02.2013 - Zehirliok Ziyaretçisi

Böyle bir illetin çözüm

Böyle bir illetin çözüm yolu bellidir. İlk önce bırakmak istemelisin ve daha sonra da çok yemek yememelisin eğer yemek az yediğin halde kurtulamıyorsan oruç tutmalısın. Allahın Selamı Üzerine olsun...(!)

21.03.2012 - Genci Nihan

Masturbasyon yapmak neden

Masturbasyon yapmak neden günah olsun..adam-kadın evli değilse ne yapacak,,saçma sapan şeyler yazmayın

28.08.2011 - bjk

CVP:Masturbasyon yapmak neden

masturbasyonun günah oldugu yerler vardır. Örneğin sürekli yapmak gibi.. Gerektiğinde zinaya düşmiyecek kadar yapılmasında müsade vardır

28.08.2011 - lüzumsuz

neden 7?

Arkadaşlar böyle sağdan soldan topladığınız yazıları getirip doğru diye sunmayın insanların kafasını iyice karıştırıp felaket tellallığı yapıp insanları ümitsizliğe ve daha büyük yanlışlara yöneltmeyin. İslamda Kur'an da geçmeyen ve hadis olduğundan yüzde yüz emin olunmayan eksik bilgileri doğru diye başkalarına aktarmak bilinçsizce işlenen en büyük günahlardan (kebair) biridir. Senin yazdıklarını okuyup tamamen inanan, nede olsa Allah beni affetmez yerim cehennem öyleyse günahıma devam edeyim diyen kişiler ahiretde referans aldıkları kişileri suçlayacakalardır. O zaman onların günahları bunları yazan kimselere geçecek. Halbuki İslamiyetde tövbe kapısı sonuna kadar açıkdır. Bunların hepsi belaltı günahlar, sanki katleden, yaralayan, çalan çırpan, kul hakkı yiyene Allah rahmet ederde bunlara etmezmiş gibi yazılmış. Nasuh tövbesi edip günahlardan elini eteğini tamamen çeken, farz ibadetlerini yerine getiren ve salih ameller işleyenlerin zinada etse affedileceği Kur'an da belirtilmiştir. Ancak doğruları öğrendikten sonra bile bile tövbeyi ertelemek, o tövbenin kabul edilme ihtimalinide düşürür bunuda belirteyim.


"Onlar, Allah ile beraber başka bir ilaha kulluk etmeyen, haksız yere, Allah'ın haram kıldığı cana kıymayan ve zina etmeyen kimselerdir. Kim bunları yaparsa ağır azaba uğrar." (Furkan Suresi :68)

"Kıyamet günü onun azabı kat kat artırılır ve horlanmış olarak orada ebedi kalır." (Furkan Suresi: 69)

"Ancak tövbe edip de inanan ve salih amel işleyenler başka. Allah işte onların kötülüklerini iyiliklere çevirir. Allah çok bağışlayandır, çok merhamet edendir." (Furkan Suresi :70)

"Kim de tövbe eder ve salih amel işlerse işte o, Allah'a, tövbesi kabul edilmiş olarak döner." (Furkan Suresi :71)

"Kadınlarınızdan fuhuş (zina) yapanlara karşı içinizden dört şahit getirin. Eğer onlar şahitlik ederlerse, o kadınları ölüm alıp götürünceye veya Allah onlar hakkında bir yol açıncaya kadar kendilerini evlerde tutun (dışarı çıkarmayın)." (Nisa Suresi: 15)

"Sizlerden fuhuş (zina) yapanların her ikisini de incitip kınayın. Eğer onlar tövbe edip ıslah olurlarsa onları incitip kınamaktan vazgeçin. Çünkü Allah tövbeleri çok kabul edendir, çok merhamet edendir." (Nisa Suresi: 16)

"Allah katında (makbul) tövbe, ancak bilmeyerek günah işleyip sonra çok geçmeden tövbe edenlerin tövbesidir. İşte Allah bunların tövbelerini kabul buyurur. Allah hakkıyla bilendir, hüküm ve hikmet sahibidir." (Nisa Suresi: 17)

"Yoksa, (makbul) tövbe, kötülükleri (günahları) yapıp yapıp da kendisine ölüm gelip çatınca, "İşte ben şimdi tövbe ettim" diyen kimseler ile kâfir olarak ölenlerinki değildir. Bunlar için ahirette elem dolu bir azap hazırlamışızdır." (Nisa Suresi: 18)

"Şüphe yok ki ben, tövbe edip inanan ve salih ameller işleyen, sonra da doğru yol üzere devam eden kimse için son derece affediciyim." (Tâ Hâ Suresi :82)

18.03.2008 - rafinn

Elle kendi kendini tatmin etmenin durumu nedir?

Bu konunun cevabını Ahmet Şahin'in sitesinden aktarıyorum;
(http://www.ahmetsahin.org/sorudetay.asp?id=40)

---------

Elle kendi kendini tatmin etmenin durumu nedir?

Kendini tahrik ederek lezzet almak için yaparsa haramdır, günahtır. Ancak mâruz kaldığı tahrikten dolayı zinaya düşmemek için yaparsa büyük günaha girmemek için küçüğüyle iktifa etmek mahiyetini alır, belki de az zararla kurtulur.
Merakılfelâh?ın gusül bahsinde bu yolda hüküm vardır.

Ruhî dengeyi bozup, sıhhî durumu sarsan bu ibtilâdan korunmak için müstehcen resim, film ve sohbetlerden uzak kalıp, imanî ve İslâmî mevzularla çok meşgul olmak gerekir. Ayrıca uzun müddet tek başına kalmak da bu hislerin tahrikine sebep olabilir. Peygamberimiz, "tekin ikincisi şeytandır" sözüyle bu yolda ikazda bulunmuştur.

03.11.2007 - onemli-uyari

Elle oyumum günahı bukadar

Elle oyumum günahı bukadar çok büyükse çoğu insan yandı ozamn Allah günahalrımızı af etsin bağışlasın

Ya göründüğün gibi ol Yada olduğun gibi görün
Hz MeVLANA

01.08.2007 - keceemre

kardeş bu söylediklerin

kardeş bu söylediklerin sen denmi, bi ansklopedi denmi, kur'an danmı,tevrat tanmı.......

26.07.2007 - malikwallace

Peygamberimize nisbet edilen bu söz sahih/doğru değildir !

Bu konuyla ilgili bir internet sitesinde gördüğüm soruyu ve açıklamasını buraya aynen aktarıyorum:
----------------------------------------

Sayın hocam masturbasyonun mekruh olduğunu yazıyorsunuz. Bir hadis şerifte Ebu Hüreyre’den şöyle okudum: “Allah cc kıyamet günü yedi zümrenin yüzüne bakmayacak bunlardan biri elle doyum yapanlardır.” diyor. Mekruh mu, haram mı bilgi verirseniz sevinirim.


Bahsettiğiniz konu Deylemi’nin el-Firdevs bi Me’suri’l-Hitab (c.2 s.332, Beyrut, 1986) ve Acluni’nin Keşfu’l-Hafâ (c.1 s.542, Beyrut, 1462 h.) adlı kitaplarında geçmektedir. İbnu’l-Cevzî bu konuda şunu söylemektedir: “ Peygamberimize nisbet edilen bu söz sahih/doğru değildir. Ayrıca rivayet zincirinde bulunan Hassan ve Mesleme isimli zâtlar mechuldür, tanınmamaktadırlar.” (el-İlelu’l-Mütenâhiye, İbnu’l-Cevzi, c.2 s.633, Beyrut, 1403 h.)

Masturbasyon hakkında kesin bir delil bulunmadığı için haram değildir. Fakat alimler tarafından mekruh olduğu söylenmiştir.

19.06.2007 - Ziyaretci

bu maddelerden birkaç

bu maddelerden birkaç tanesinin günah olduğunu duymustum fakat sunu unutmayalımki allah affedicidir kalpten tövbe edenleri geri çevirmez bu yüzden rahmet nazarıyla bakmaz diye kesin bir ifade kullanmak yanlıstır allahın hikmetlerinden sual olmaz önce insanlara allah sevgisini allahın kulllarını sevindiren va affedici yanlarını daha sonra ise gazaplarını ögretelim sizin gibi yaklasıldısında insanlar dinden soguyor zaten bugün sizin karsı çıktıgınız seyler bu yalnıstan dolayı dogmustur korkudan dolayı saygı degil sevgiden dolayı saygı olmalıdır daima insanları korkuya degil tövbeye tesvik edin

12.06.2007 - şahika

Allahın 7 zümreye rahmet nazarıyla bakmaması

sıralanan 7 maddenin neye dayanılarak belirlendiği eğer açıklamalar getirilerek yani hangi surede ve hangi ayette geçtiğigibi açıklansaydı bence okuyucu açısından daha anlaşılır olurdu

09.06.2007 - Ziyaretci

Konular