Gerçek Tesettürün Düşmanı Şeytani Tesettür…..

Bayanlar arasında son zamanlarda hızla yayılan modalardan biriside türbana girme modasıdır. Sokaklar, çarşılar, pazarlar okullar ve işyerlerinde bir türbanlı moda furyası almış başını gidiyor. Kime sorsanız niye neden örtünüyorsunuz Allahın emri olduğu için söyleyecek. Dilinin söylediğini kalbinin ve hareketlerinin yalanladığı bu bayanların kuranın tesettür emrinden ya haberleri yok yada imanları zayıf yada nefislerinin maskarası olmuşlar. Başlarındaki örtü tamam saçlarını kapatıyor. Ama baştan aşağısına gelince rezalet, kepazelik, pislik, adilik kol gezdiği gibi şehvet,cazibe ve fitne almış başını gidiyor.Allahın emri için örtündüğünü söyleyen bu türbanlı bayanların rezillikleri diz boyu.Genel itibariyle giyimlerindeki çarpıklığa,bozukluğa,maskaralığa,alaya bakınca okumuşu ,cahili ve yaşlısı fark etmiyor hepsi aynı seviyede.Sanki Allahın emirleriyle dalga geçer gibi bir hareket tarzı,giyim tarzı ve yaşayış tarzı benimsemişler.Gözünün ucuyla burunun ucuyla açıklara saçıklara bakanlar artık türbanlı bayanların çıplak bacaklarına,cazibedar hallerine ve şehvetleri tahrik eden makyajlarına dört gözlerini açarak ağızlarının salyalarını açarak bakıyorlar

Haydi okumamış veya cahil kalmış olanların örtü anlayışı eksik olabilir ya da şuursuz olabilir ama okumuş olan güya ilim tahsil ekmiş olan türbanlı bayanların giyimlerine bakınca, seks yıldızlarına ve oyuncak süslü bebeklere rahmet okutacak seviyeye gelmelerine ne demeli. Bildikleri örtü ayetlerini kendi adi zevkleri adına karalamalarına ne demeli. İslama ve tesettürü karalayan adını batıran ve maskara yapanlar Allahın rahmetine değil Allahın lanetine müstehak hale gelmeleri kaçınılmaz olmaz mı?

Maalesef şeytanın türban taktırıp Allahın emrini yapıyorsun dedirttiği ama öteki taraftan bacağını açtırdığı bayanlar bununla kalmayıp şeytanın emrine verilmiş olan çıplak bayanlar ordusunun başına geçerek onlara kumandanlık ediyorlar. Çıplak bacakları ile ehli imanın imanlarını ve kalplerini öteki fasıkların ise gönüllerini avlayan birer avcı durumuna gelmiş durumdalar. Nereye gitsek, nereye girsek ,her tarafta bu süslü, fitne saçan, çıplak bacaklı, boyalı, ojeli, kokulu, türbanlı bayanlar karşımıza çıkıyor. Saç kılını haram gören, bacakları açmayı sevap bilen bu zavallı kadınlar kendilerini rezil etmekle kalmadıkları gibi islamın adını da karalıyorlar. Tesettür ayetlerini giyimleriyle inkar ediyorlar. Tesettürün adını karalayıp insanların nazarında nefrete sebep oluyorlar.

İmanı iman olan, hayası haya olan, ahlakı ahlak olan, vicdanı ölmeyen, iffeti yırtılmayan Allahın emrettiği “Ey peygamber! Hanımlarına, kızlarına ve müminlerin kadınlarına hep söyle de cilbablarından (dış elbiselerinden) üzerlerini sımsıkı örtsünler. Bu onların tanınmalarına, tanınıp da eziyet edilmemelerine en elverişli olandır. Bununla beraber ALLAH çok bağışlayıcıdır, çok merhamet edicidir.” Ayetinin gösterdiği tarzda tesettüre girer. Vicdanı ölen, nefsine mağlup olan, imanı zayıf, sadakati olmayan, tesettür emrini keyfine göre değiştiren ise tesettür yerine türbana girer,kendisini hayasız modanın emrine,pis kozmetiğin eline,erkeklerin göz zevkine göre dizayn eder.Onları zinaya ve harama atmaya çalışır.

Açık olan ama namuslu olan bayanların giymediklerini giyen, onların yemedikleri haltları yiyen, onların sürmedikleri kokuları süren ve onların sergilemediği hareketleri sergileyen türbanlı bayanlar ne kendilerini kandırsınlar nede toplumu harama atsınlar.Ne Allahın onların kafalarına sardıkları bez parçasına ihtiyacı var nede onların yalancı eylemlerine ihtiyacı var.Haya perdesini yırtıp,iffetini parçalayıp,erkekleri göz zinasına atıp,her haltı yedikten sonra başlarını örtseler ne yazar.Allah işlerini tam ve güzel yapanları severken,emirlerine hakkıyla uyanları severken,takva sahiplerini severken,hakiki ayetlerine iman edenleri severken,eylemleri ve söylemleri bir olanları severken,türbanlı çıplak,hayasız ve ahlaksız kadınların Allaha sunacakları çürük bozuk ve adi amellerini ne yapsın.

Amirinin karşısında giyimine çeki düzen veren, devletin koyduğu kılık kıyafet kanunlarına uyan, işyerinde üniformalara tabi olan, eşinin isteği hale girenlerin Allahın emrettiği iffet,edep,haya ve namus çizgisi sayılan tesettüre hakkıyla uymamaları ve önemsememeleri küçümsenecek,ve affedilecek bir eylem değildir.Temsil ettiği kurumun adına batırmak,temsil ettiği örtünün şerefini yıkmak,temsil ettiği islamı alaya aldırmak,temsil ettiğini söylediği dinin mukaddesatını bozmak çok büyük vebal ve ceza gerektiren hareket tavrıdır.

Tesettürün ruhunu öldürüp, hayasından çalıp, ahlakından ve iffetinden çalıp hevese, nefse ve şeytana hisse vermek büyük bir hırsızlık ve gasptır. Tesettür vücudunu şehvet haramilerine peşkeş çekmek, cazibeyi aç gözlere yağmalatmak değil,güzelliği herkesin istifadesine sunmak değildir.Tesettür Hakkın koyduğu mahrem sırları ve sınırları korumak,namus ve iffet elmaslarını eşine ve evleneceğine saklamaktır.

İlahi ve nurani düsturlara uymayan giyimler tesettür değil şeytani bir moda tarzıdır. Başını örtüp bacağını açmak yada mahremlerini açıp bone takmak şeytanın o kadınlar üzerinde kurduğu hakimiyettir. Allah katında ki tesettür modası ilahi sınırlar içerisinde korunan iffet, edep, haya ve namus modasıdır. Şehvetleri azdıran, fitneyi körükleyen, namusları paralatan,göz zinalarını ziyade eden,harama uçkurları çözdüren giyimler tesettür değil fitne,paçavra,haram ve rezalet olur.

Gerçek tesettür ile şeytani tesettür arasındaki en büyük farklardan birisi erkeğin kadını gördüğü zaman erkekte yaptığı tesirdir. Eğer erkek kadının tesettüründe nefsine ve hevasına prim verecek onun dikkatini çekecek bir eylem ve hareket bulamıyorsa ve kadının giyimi erkeğin iştihasını kabartmıyorsa o tesettür hak ve gerçek tesettürdür. Ama kadının tesettürü veya giyimi erkeğin iştihasını açıyor ve kabartıyor ve hevasını uyandırıyorsa o tesettür rahmani ve hakikatli değil şeytani ve nefsanidir. Maalesef şu anda toplumda görünen ve artan tesettür işte şeytani ve nefsani tesettür modasıdır.Şeytani tesettür sahipleri sapıklara ve tacizcilere davetiye çıkarmaları kaçınılmazdır.Çünkü türbanlı bayanların açıklarda olmayan dikkat çekici giyim tarzları yüzünden türbanlı bayanlara olan zafiyetin arttığı düşünülürse onlar için şeytani tesettürün ne kadar tehlikeli bir hale geldiği anlaşılır. Rabbimiz şeytani ve hayvani tesettürün yolunu açanları kahretsin onlara aldanan kadınlara da insaf ,iman ve akıl versin.


1 yorum

ustadim mukemmel bir yazi

ustadim mukemmel bir yazi olmus ALLAH C.C Sizden razi olsun insallah

01.12.2012 - bir omurluk misafir

Konular