Sayın: KÜLKEDİSİ!

SAYIN: KÜLKEDİSİ!

Cevabım biraz geç oldu kusuruma bakmayın lütfen.

Tayyip Erdoğan sizde bir takıntı olarak kalmış anlaşılan. Kürdistan'ın temellerinin atıldığı yıllarda bırakın Tayyip Erdoğanı, babası bile henüz dünyaya gelmemişti. Belki dedesi de doğmamıştı. Çünkü olayın temeli 1800 lü yıllara kadar uzanır. Tarihin sayfalarını karıştırmak isterseniz sizi 16. Asrın ortalarına kadar da götürebilir. Oysa siz 10 yıllık bir tarihten bahsediyorsunuz.

Maksadım size tarih öğretmek değil, sadece Kürdistan'ın temellerinin atılması ile Tayyip Erdoğan'ın alakasını anlayamadığımı ifade etmek istiyorum. Açılımı kastediyorsanız içeriği tartışılsa da bölünme ile ilişkilendirecek nesi var anlayamadım. Kürtler, Kürtçe konuşmasın mı? Bir zamanlar: “Kıbrıs Elden gidiyor!” diyenlerle “Türkiye bölünüyor” diyenler aynı kesim.
Türkiye’nin bölünmesi öyle sanıldığı kadar kolay değil. Türkiye bölünürse bütün dünya bu çatırtının sesinden nasibini alır. Ekmek mi bölüyorlar sanıyorsunuz siz? Böyle bir niyetin olduğu doğru ama faili yanlış yerde arıyorsunuz, hepsi o kadar.
Şu ortadoğu, uzak Asya ve Afrika ülkelerinin sınırlarına bir bakın, cetvelle çizilmiş gibi olduğunu göreceksiniz. 1. ve 2. dünya savaşının galipleri o cetvelleri hala ellerinden bırakmadılar.
Zulümkarlık, Hak'tan ve hakikatten uzaklaşmış toplumların sadece beyinlerine değil, DNA' larına bile işlemiş. Siz ne kadar: "Biz hepimiz insanız, gelin insanca yaşayalım, birbirimize zulmetmeyelim, adaletli bir dünya için elele verelim deseniz de boşuna!

Yeryüzündeki fitne ve fesatlara bir göz atın bakalım kimin eseri?

- 2 defa dünya savaşı çıkaranlar kimlerdir?
- 1. ve 2. Dünya savaşlarında 120 milyon insanın ölümüne kim sebep oldu?

- Halen yeryüzünü kan gölüne çevirenler kimlerdir?

Orta Doğuda yer edinmek isteyen emperyalistler ülkeleri bölme, parçalama gayreti içerisindedirler ki, mazlum halklara yardım etme bahanesi ile buralarda yer edinsinler. Afganistan, Pakistan, İran ve Libya gibi.

Kore ve Vietnam buna en güzel örnektir. Böylelikle Çin’i, Hindistan’ı kontrol etsinler.

Ve buradaki gafiller de bu emperyalistlerin kendilerine yardım ettiğini sanarak onlarla bir olup geleceklerini dinamitlediklerinin farkında değiller.

Birtakım insanlar, partiler de makam uğruna, koltuk sevdası uğruna içeride hır-gür, kargaşa, anarşi çıkararak bu kan emici vampirlerin ekmeğine yağ sürmekteler.

Bu kâfir güruhunun Müslümanlara yardım için geldiğini sananların akıllarına şaşarım!

- İktidar ve güç için kendi kıtasındaki ırkları bile yok etmekten çekinmeyen, kendi halkına bile zulmeden, dünyayı sömüren, soyan, talan eden haramilere mi düşmüş Kürt’lerin, ya da başka ülkelerdeki müslümanların hakkını savunmak? Ayrıca Hristiyanların, Müslüman ülkelerdeki işgallerini, yağma ve talanlarını, hesaplarını, kitaplarını, gayelerini görmeyecek, anlamayacak kadar neden bu kadar kör ve sağırız da halen birbirimizi suçlar dururuz?

Biz birbirimizle kavga ederken Yeni Dünya Düzeninin haramileri malı götürüyor, haberiniz olsun.

En önemlisi de asıl düşmanı görmeyip de neden birbirimizle kavga ederek bu ülkenin kalkınmasına, gelişmesine, istikrarına, sanayileşmesine engel olacak kargaşaların içerisinde boğuşur dururuz? Şöyle bir gözünüzü açın bakalım, kavga ortamını çıkaran hakim güçler kim?

İçimizdeki gafillerin bir koltuk uğruna bu işbirlikçilere şirin görünmelerinin bir mantığı var mıdır? Daha geçenlerde Kemal KILIÇDAROĞLU İsrail’e mavi boncuk dağıtma sevdası ile “Biz hükümet olsaydık Mavi Marmara’ya izin vermezdik, 9 insan da ölmezdi” diye saçmalıyor.

Bundan kesinlikle eminim. Sen Hükümet olsaydın elbette Mavi Marmara’ya izin vermezdin. Sen hükümet olsan Kıbrıs’a çıkartma da yapmazdın ve şimdi KIBRIS gibi bir derdimiz de olmazdı! Sen hükümet olsan Yunan’lılarla Ege sorunumuz da olmazdı, Trakya sorunumuz da. İsmet İnönü’nün “VER KURTUL” alışkanlığını sen halen üzerinden atamamışsın.

Türkiye’nin emperyal devletlere karşı dik duruşu, İsrail denilen Amerikan köpeklerine karşı dik duruş senin neyine? Müslümanlara yapılan zulme karşı çıkmak seni ilgilendiren bir konu mu? 1938 yılından bu yana senin böyle bir derdin hiç olmadı ki şimdi olsun. Sen Sosyalist Enternasyonal’in davetlerine katılır Şili devlet başkanı Salvador Allende’ye ağıt yakar, “zulme karşı çıkacağız” diye marş söyler, zulme de devam edersin. Zulüm kârlara merdiven olursun, destek olursun, PKK’lılarla birlikte seçime girersin ittifak yaparsın.

İsrail’e gül atar, Müslümanlara da taş atarsın.
Türk’ün derdi, Kürt’ün derdi bu adamın neyine? Kılıçdaroğlu o sihirli koltuğa bir kere otursun da ne olursa olsun. Kendisi de Kürt ve Alevi olmasına rağmen Kürt ve Alevi sorunları ile bir ilgisi, alakası var mı? Ülkenin kalkınması adına ağzından bir çift laf mı çıkıyor?

Varsa yoksa:

- Ben bulurum benim adım KEMAL!
- Ben yaparım, benim adım KEMAL!
- Benim adım KEMAL’SE ben hallederim!

Ya da:

- Bu Anayasa da fındık var mı?
- Bu Anayasa da fıstık var mı?
- Bu Anayasa da Rize çayı bulunur mu?
- İçinde kuru üzüm bulunmayan anayasaya ana yasa mı derim ben?

Allah aşkına Külkedisi kardeşim, siz bu adama Ülke mi yönettireceksiniz?

Bırakın bir devlet adamını, mahalle muhtarı bile böyle abuk-subuk laflar etmez.

Buna rağmen siz halen Tayyip Erdoğan'ın derdindesiniz.
Herkes istediği lideri beğenme özgürlüğüne sahip. Fikrinizi de söylediniz, çok güzel. Ben de fikrimi söylüyorum ve devam ederek diyorum ki;
Bana kalırsa Tayyip Erdoğan dönemine varıncaya kadar Türkiye’nin bir dış politikası bile yoktu!

Türkiye’nin dış ülkelere karşı omurgalı bir dik duruşu da yoktu.

Hükümetlerin adı var kendisi yoktu. 12 Eylül ihtilalcilerine bile Bakan ve Milletvekili bulma işini omurgasız Demirel yapmıştır. Şimdi; “Şahsıma tecavüz edildi!” diye kanal kanal dolaşıp kendisi gibi omurgasız olanlara yalakalık yapma gayreti içerisinde. Demirel, siyasette olduğu 40 yılını 4 baraj 1 köprü ile geçirip bu milletin geleceğine tecavüz etmiş bir MA - SON - DUR…

Bir Filistin gecesi yapıldı diye tanklarla “BALANS AYARI!” yapmaya kalkanlar halen aklımızda. Madem öyle "ALIN SİZE BALANS AYARI.."

Bu ülkeyi şimdiye kadar kurulan hükümetler değil, perde arkasındaki baskın güçler yönetti.

Koltuğunun altında 4 tane dosya ile gelen CEO’lara hazır ol duruşunu bozmayıp selam çakan kuklalar yönetti.

Bırakın B planını, 70 yıldır bir A planı bile olmayan efendi görünümlü galip güçlerin uşakları yönetti.

Yahudi uşaklarının kıyafeti olan smokinleri kuşanıp resepsiyonda vals yapmakla ülke yönetilmiyor.

Bir dediklerini iki etmediğimiz adamların kapısında 40 yıldır bekliyoruz da yine yaranamadık.

Ben şahsım adına konuşuyorum: Müslüman Türk milletinin bir dik duruşu olduğunun farkına ben Sayın Tayyip ERDOĞAN ile vardım. O meşhur DAVOS zirvesinde Türk’ lük gurur ve şuurunu yaşadım.

60 yıldır FİLİSTİN halkına zulmeden, kahrolası Yahudilere erkekçe bir sesin tınıları halen kulaklarımda çınlıyor.

İMF siz de bir şeyler yapılabileceğine ilk defa Tayyip Erdoğan döneminde şahit oldum. Daha önce yalvara yalvara alırdık. İstediğimiz miktar da verilmezdi.

Şimdi alın diye onlar bize yalvarıyor çünkü bu uluslararası faiz şebekesine paralarını hiç üzmeden, riske sokmadan ödeyebilen bir Türkiye var. Aslına bakarsan ödeme sıkıntısına düşmemiz onların daha çok yararına. Çünkü ödeyemezsek istedikleri tavizleri almaları daha kolaylaşır.

Dünyanın 3. Veya 4. Büyük ordusuna sahip Türk ordusu daha düne kadar piyade tüfeğinin mermisini bile dışarıdan alırken ilk defa bırakın mermiyi, topunu, tüfeğini, tankını, helikopterini, uzay çalışmalarını harekete geçiren bir hükümete ilk defa bu dönemde rastladık.

TÜBİTAK denilen bir kurumun, İngilizce makaleleri Türkçe’ye çevirmenin dışında da bir şeyler yapabileceğini ilk defa bu dönemde öğrendik.

Bilim adamlarını dışarı gönderip karşılığında viski ithal eden uşakların devri bitti artık Külkedisi.

Biz millet olarak hiçbir partinin fedaisi olmamalıyız. Kim iyi işler yapıyorsa, bu ülkenin derdi ile dertleniyorsa, çalışıyorsa onu desteklememiz gerekir.

Türkiye önce kendi bölgesinde, takip eden yıllarda da inşallah dünya arenasında süper bir güç olma yolunda hızla ilerliyor ve Yanki’ler de bunun farkında. Engel olmak için ellerinden gelenİ yapacaklardır.

Biz millet olarak 1000 yıldır TÜRK-KÜRT kardeşçe yaşadık ve öyle de yaşamaya devam edeceğiz inşallah. Bu yarayı kaşıyanlar, İsrail’dir, Fransa’dır, Amerika’dır, İngiltere’dir, Almanya’dır ve sınırı ancak İstanbul’un bir mahallesi kadar olan birkaç ne idüğü belirsiz kukla devletlerdir. 1.100 yıllık BİZANS İmparatorluğunun yerle bir edilişini hazmedemeyen batının bizimle bie hesabı var ve bu hesap halen kapanmadı.

Kürdistan devletini isteyenler Kürtler değil.
Kürdistan hayallerini kuranlar, dünyayı soyan bu şerefsiz devletlerdir.

Türkiye zor ve sancılı bir dönemden geçmektedir.
Küfür ehlinin taassubu kırıldı.

Bu ülkenin temelinde ne bir damla kanı, ne de 5 kuruşu bulunmayan insanların hükümranlıkları bitti, bitecek.
Adil, çağdaş, kimsenin hakkının çiğnenmediği, adaletin fakire de zengine de aynı eşitlikte yansıdığı, ne kimseye zulmeden, ne de kimsenin zulmüne sessiz kalan güçlü bir Türkiye için hepimize bir görev düşüyor.

Bu görev Hak’kı ve Adaleti ne pahasına olursa olsun koruma ve kollama görevidir.

Zaman, birbirimizle kavga etme zamanı değil, asgari müştereklerde birleşip elele, kol kola, yürek yüreğe verip Türkiye’yi kaos ortamına sürüklemeden bir seçim gerçekleştirme zamanıdır. İstediğiniz partiye oyunuzu verin, istediğinizi destekleyin bunda hiçbir sorun yok. Yeter ki ortalığı karıştırmak, anarşi çıkarmak, çatışma ortamı yaratmak gibi eylemler içerisinde olan hainlere bilerek veya bilmeyerek destek olmayalım lütfen.

Yaşadığımız ülkeyi namussuzların, şerefsizlerin, rüşvetçilerin, omurgasızların değil, içinde Allah saygısı, kul utancı olan, adaletli, cesur, canını malını Hak ve Hakikat yolunda gözünü kırpmadan feda edebilecek kişilerin yönetmesi umudu ve niyazı ile hepiniz Cenab-ı Hak’ka emanet olunuz…

Şeref Yücel.


14 yorum

kül kedisi kardeşim o kadar haklısın ki...

bu konuda kül kedisi arkadaşımın sağduyusunu görünce,diğerlerinin de takım tutar gibi akp'yi desteklediğini görünce yazmadan edemedim,arkadaşlar hepimiz bu ülkenin iyiliğini istiyorsak eğer,mantıksızca,takım tutar gibi,düşünmeden sorgulamadan partileri savunmamalıyız,kül kedisi söylediklerinde sonuna kadar haklıdır,bu ülkede malı götüren,haram yiyen,zenginliğine zenginlik katan bir başbakan ve yandaş grubu mevcut,tabiki bütün akp'ye oy verenler bu zenginlikten,yolsuzluklardan yararlanmıyor,dini duyguları sömürülüp,kandırılan insanları ayrı tutuyorum bu olaydan,ama çoğunluğu bu şekilde,neden sormazsınız bu çok iyi müslüman(!) dediğiniz insan sürekli birbiriyle çelişen ifadeler kullanır,bir gün "kürt kardeşlerim ben sizinleyim,ümmet kardeşinizim" der öteki gün "kürt sorunu diye bir şey yoktur" der başka bir gün,güneydoğuda yaşayan herkesi "terörist" ilan eder,bir gün şehitlere "kelle" der,öteki gün "şanlı ordumuz",bir gün biz "herkesin görüşüne saygılıyız,kimseyi ayırmayız,özgürlükler ülkesi olacağız,bizi eleştirenlere saygımız var,demokrasiyi savunuyoruz(yersen)" der başka bir gün "kendini eleştiren gazetecileri hapse attırır,rakiplerine iğrenç belatı(sözüm ona porno kasedi)oyunlar kurdurup,ahlaksız siyaset yapar,kendini eleştiren mizah dergilerini tehdit eder,kendini sevmeyen görevlileri görevinden alıp,yerlerine yandaşlarını getirir,chp'ye oy verenlerin hepsini "ateist" ilan eder",var mıdır Müslümanlıkta din kardeşini ateist ilan etmek,var mıdır benim güzel dinimde Allah ile kul arasına girmek,o kim oluyor da bizim dinimize,namazımıza,orucumuza karışıyor diyen niye yok,Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurmadı mı
"Kim bir adamı ey kâfir diye çağırır veya ona ey Allah'ın düşmanı derse, o adam da böyle değilse, bu söz, söyleyenin kendisine döner." eee bu tayyip önüne gelene dinsiz,kitapsız diyor,benim namazlarımı görüyor mu o,benim Rabbime zikirlerimi duyuyor mu o,benim istiğfarlarımın,dualarımın sayısını biliyor mu o,şimdi bu adam gerçek müslüman oluyor sizin tabirinizle,biz dinsiz öyle mi,Allah biliyor hangimiz daha müslüman,şüphesiz Allah her şeyi bilendir,keşke gözlerinizi(fiziki olanı değil) açıp da gerçekleri görme cesaretiniz olsaydı,keşke onun günahlarını savunacağız diye namuslu insanlara,liderlere,tanımadığınız kişilere iftira atmasaydınız,onu savunacağız diye inanmadığınız şeyleri söylemeseydiniz,onun yüzünden kendi günahlarınızı artırmasaydınız,bu dünyanın ötesi de var,kul hakkı yiyenlere yardım ettiğiniz için,gelecek nesillerin hayatını kararttığınız için öbür dünyada nasıl yüzleşeceksiniz masumlarla,ne hesap vereceksiniz,umarım o zor günde Rabbim hepimizin yardımcısı olur,benim kalbimde de aklımda da hiçbir şüphe yok,tayyib'e oy vermedim vermeyeceğim,Allah'ımın izniyle böyle bir günahın altına girmeyeceğim,kul hakkı yiyen,boğazından haram lokma geçen,rüşvetle,yolsuzlukla bu ülkeyi yönetip(?) sadece kendine oy verenlerden sahtekar olanlarının cebini dolduran,vizyonsuzluğu yüzünden bu ülkeyi ekonomik olarak dışa bağlayan,ülkenin toprakları dahil her şeyini yabancılara peşkeş çekme gayesi güden,dünyada en pahalı benzini kullandıran,ümüğümüze kadar her şeye vergi koyup,4-C gibi saçmasapan uygulamalarla insanların 3 kuruşa ve sigortasız,güvencesiz çalışmasına neden olan ve namuslu insanları soyan,kendi pisliklerini kapatmak için saf halkımın din duygularını sömüren,köşeye sıkıştıkça insanları din elden gidiyor yalanlarıyla kandırıp kendi tarafına çekmeye çalışan,insanlara iftira atmaktan,yalan konuşmaktan hiç çekinmeyen,kul hakkı yemeyi umursamayan,bölücülük yapan,ülkeyi gerçek politikalarla değil,boş konularla oyalayıp ülkeye sıcak paradan başka gelir sağlamayan bu kişilerle işim olmaz benim.Yakında internette insanların hangi sitelere girdiğinin,ne yaptığının takip edileceği bir sistem geliyormuş,bu kapsamda belki bu site de kapanır,porno'yu yasaklıyoruz ayağıyla insanları kandırıp akılları sıra faşizm imparatorluğu kurmaya çalışıyorlar,pornoyu yasakla,buna kimse hayır demez,ama beni internette nasıl takip edersin,ne hakla özelime,mesajlarıma,maillerime karışırsın sen,başka partilerin ekonomi programlarında yenilenebilir enerji kaynaklarına yönelmek var,ülkemiz bu açıdan o kadar zengin ki,hatta ülkemizde petrol de var ama obama abisi tayyip'e çıkarttırmıyor,çıkarırsak rusya,iran ne kazanacak,türkiye niye zenginleşsin ki,tayyip yumruğunu masaya vurup da "bu ülke benim ülkem,siz bana emir veremezsiniz" diyemiyor,derse sıcak para kesilir çünkü,o zaman boşa saçılan,hortumlanan,vizyonsuz ekonominin kaynağı gider,nasıl eksikleri tamamlamak için başka ülkelerden para dilenmeden günü kurtaracak o zaman tayyip dimi?güneş var ülkede,rüzgar var,jeotermal desen o da bol,ama bizimki nükleer santral kurmak istiyor,tabi ister kim kazanacak nükleerle tabiki santralin ortağı rusya,elektrik fiyatı düşecek mi,doğal gaz inecek mi,tabiki de hayır,eğitim nereye gidiyor bu ülkede,eczacılar kepenk kapatıyor,doktorlar usulsüzlükler yüzünden sürekli protesto yapıyor,daha önce böyle bir şeyi yapmayan insanlar bu hükümet zamanında geleceğinden ümitsiz,ben bu sene mezun olacak bayan bir mühendis olarak geleceğimden,ülkemin geleceğinden ümitsizim,çok üzgünüm,mutsuzum halkımın çektiklerinden ve çekeceklerinden,gönül isterdi ki,bu ülkeye milli ekonomiyi kazandıralım,bu konuda elimden geleni yapayım ve daha doğrusu hep birlikte yapalım da ülkem ekonomik bağımsızlığına kavuşsun,ülkem rusyaya,irana,abd'ye,almanyaya muhtaç olmasın da onlar ülkemden feyz alsın,ülkem başka devletlere peşkeş çekilmesin,gönül isterdi ki bu ülkede ayrımcılık olmasın,insanlar barış içinde,saygı içinde yaşasın,herkes birbirinin fikrine zıt düşse bile karışmasın,savunmasına izin versin ama bu hükümetle,bu kafa yapısıyla ülkemin daha çok çekeceği var,büyük olasılıkla sözlerimden ötürü,akp'nin haksızlıklarına söz söyleme cesareti göstermemden ötürü beni de dinsiz,kitapsız,akılsız ilan edenleriniz çok olacaktır,ben şimdiden hakkımı helal ediyorum bu insanlara,Rabbim'den hepimizi doğru yola ulaştırmasını diliyorum,çok şükür Allah'ıma ben bu şekilde düşünenlere kendi iğrenç sözleriyle karşılık verme düşüncesinde değilim.Arkadaşlar,dostlar tek istediğim sizden kalbinize yönelmeniz,Allah'tan hayırlısını,sizi doğru yola ulaştırmasını dilemeniz,sizin hayırlı görmediğiniz olaylar,sizin dinsiz dediğiniz insanlar Allah'ın nazarında bizden daha iyi,daha temiz insanlar olabilirler,ön yargı yerine,güzellikleri görmeye çalışalım,empati yapalım,dürüst insanlara,ahlaklı insanlara bu ülkeyi yönetme,vatana hizmet hakkı tanıyalım,beğenmezsek onlar da şimdikiler gibi çıkarsa yine değiştirmek halkın elinde,şunu unutmayın "her insan ve her ülke hak ettiğini yaşar" gönlüm Kemal Kılıçdaroğlu,Devlet Bahçeli ve Numan Kurtulmuş'tan yana,bu üçünün de samimiyetine,milliyetçiliğine,bilgisine,dürüstlüğüne çok güveniyorum,bu insanlardan hangisi gelirse gelsin ülkenin başına bu ülkenin ayağa kalkacağına,insanların mutlu olacağına,ülkemin rüşvet yiyen,yolsuzluk yapan,hırsızlık yapan,kul hakkı yiyenlerden temizleneceğine canı gönülden inanıyorum, bu 3 lider hem dürüst ve temiz kalpli,hem ılımlı,saygılı,hem de bilgili ve vizyon sahibi.Amacım kimseyi yaralamak,kırmak,sinirlendirmek falan değildi,sadece,içimden gelenleri anlayışınıza sığınarak yazmak istedim,eğer üşenmeyip sonuna kadar okuduysanız yazdıklarımı Allah razı olsun hepinizden,kusurlu bir söz söylediysem affola,hakkınızı helal edin,sağlıcakla kalın dostlar,Allah hepimizin yardımcısı olsun,hepimize rahmet etsin,Yüce Rabbim ülkeme,Müslüman kardeşlerime ve gönlünde iyiliğin zerresi bulunan herkese en hayırlısını nasip etsin.

02.06.2011 - aciz kulum ben

Yazı gönderimi

* Yazılarımı gönderemiyorum, acaba yanlış bir işlem miyapıyorum? Bu 4. gönderişim.

* Bu arada Vahid-i Kıyasi kardeşime "Ve Aleykümselam" der teşekkür ederim. Aciz Kul kardeşime de eleştirilerinden dolayı teşekkür ederim ve:

* "Şeytan, bir kulu şaşırtmak istedi mi; ŞER işleri HAYIR sofrasına koyar da öyle ikram eder" diyerek hepinizi Cenab-ı Allah'a emanet ederim..

Saygılar.

05.06.2011 - ŞEREF YÜCEL

@Şeref Yücel Abime....

Selamun aleyküm. Abicim ben kürt kökenli bir müslüman evladıyım ve söylediklerinize katılıyorum. Çok ayrıntılı açıklamışsınız. Allah razı olsun. ama küçük bir taksiriniz var demeye cüret edeceğim ki böyle ülkücü meşrep cahil ve gafil birine izahatınızla israfta bulunmuşsunuz. Alem-i İslam'ın salahı ve selameti için değil etnik kimliğimden; ruhumdan bile vaz geçerim. İnancımın gereği bilirim ki; Tarih-i beşeriden beri hep iki millet olmuştur: İman milleti ve küfür milleti... Ehli iman olan biri için başka hiçbir değişkenin önemi yoktur. Kürt-Türk meselesi mevzumuza bahis bile olmaz. Cenab-ı Hakk, unsuriyetperver gafilleri ıslah eylesin.... Allah'ın izniyle bu memleketi ikiye bölemeyecekleri gibi sair orta doğu müslüman devletleriyle ittifakımız olacaktır. Milliyet, uhuvvet-i islamiye cihetinde bir uhrevi kardeşliktir. AEO

01.06.2011 - Vahid-i Kıyasi

Vahid-i Kıyasi kardeşim

Vahid-i Kıyasi kardeşim iltifatın için teşekkür ederim, aciz kul kardeşim sana da teşekkür ederim.

Bu arada bir önceki yazımın yayınlanmamasının nedeni gönderim hatasından mı yoksa başka bir sebepten mi kaynaklandığını sayın yetkililerden biri açıklayabilir mi?

Lütfen…

05.06.2011 - ŞEREF YÜCEL

sanirim hata yazi ekle kisminda

yazi ekle kismindan deil yazi yolla kismindan ekleyince oluyo... neyse ben bu tartismadan garip hissetim kendimi ...bi deli kuyuya tas atmis kirk akilli cikaramis gibi ilgi alanima giren bir konuydu yorum eklemeden duramadim...

06.06.2011 - kül kedisi

CVP:Vahid-i Kıyasi kardeşim

Yazılarınız gün içersinde incelenip geçip yayınlanmaktadır.

06.06.2011 - imdat sezer

vahid kiyasina

belli ki sehitlere kelle diyen adam isine geliyor oyuzden bu savunma !!!!

02.06.2011 - kül kedisi

@kül kedisine

Şehidlere kelle diyen adam kim bilmiyorum. Ne demk istediğinizi anlayamadım. Önden yargılı; arkadan iftiralı bu yaklaşımınızı hiç hoş görmedim. İçinizde kin birikmiş, tevbe ve istiğfarla istifra edin de rahatlayın. Hem şehidlikten kastınız ne? Kime şehid diyorsunuz? Ladini bir ülke için ölen sarhoş gençlere mi? Yoksa dini, canı, malı, vatanı (üzerinde müslümanların yaşadığı, devletin islam ahkamıyla idare edildiği ülkeye denir.) için hayatını imanına şahid tutan mücahitler mi şehidlik makamını kazanır? Medyatik etki altındasınız sanıyorum. Yine de mü'min bir hemşiremsiniz. Cenab-ı Hak'a emnaet olun. Allah razı olsun.

03.06.2011 - Vahid-i Kıyasi

hayatimda kimseye kin

hayatimda kimseye kin tutmadigim icin birikmesi mumkun deil...vatanin korumak icin ailesinden ayrilan ve o askerligi yapan genclere sehit diyorum...ikinci olarakta bu kadar eski kelimleri ancak nurcular kullanir o acidan yazdim...neyse benim isim var uztamiycagim

03.06.2011 - kül kedisi

@Bir de

Ben nurcu değilim. Risale-i Nur okurum. Siyasetle ilgilenmem. Kullandığım kelimeler eski değil eskimezdir. Mukaddes Arapça, Farsça, Türkçe ve Kürtçe hatta Orduca kelimelerin kaynaşmasıyla ortaya çıkmış bir OSAMANLICA lisanımız vardır bizim hiç eskimyecek olan... Bu kelimleri okumak, yazmak ve konuşmak milli bir şuurun göstergesidir. Milletimiz İslamdır, vatanımız müslümanların yaşadığı her yerdir. Bu kelimelerin istimali manevi cihette kardeşliği pekiştirir ve millet anlayışını dine dayandırır. Yani İranda Arapça kelimeler, Arabistan'da Türkçe, Pakistan'da Farsça vs... kullanılarak tüm müslüman halkları birbirine bağlamış olur. Çünkü bir milleti en iyi dili anlatır ve onu bu yönüyle kimlikleştirirsiniz. 1923 darbesinden sonra lisanımız arındırılmaya öz türkçeleşrilmeye başlandı ve insanlar şimdi bir günde 50-60 sözcükle konuşuyor ve ırkçılaştırılıyor. Pis araplar, cahil iranlılar telkinlerinde bulunuyorlar. Bu dili kullanmak bu anlaşyışı kırmaya ve müslümnaların kardeşliğine katkıda bulunmata bir gayret veriyor. Bilmem anlatabidim mi? ''Eski kelemeler'' ifadesi biraz tezyif edici belki de tahkir içerikli olmuş. İnşallah öyle demek istememişsinizdir sayın Kül Kedis Hanım... Alim-i Hakim, cümle ehli islama dini şuur ve hassasiyet versin. Vesselam...

04.06.2011 - Vahid-i Kıyasi

o kelimler

o kelimeleri normalde konusmayanlar cogunlukta oldugu icin yazmis olabilirim bende eski kelimlerin oldugu sarkilar dinlerim yani o acidan.. yani bi asalama cumlesi deil

06.06.2011 - kül kedisi

@kül kedisine

Esselamu aleykum... Özelinizi paylaştığınız için bunu bir yakınlık olarak algılıyorum. Öyleyse teşekkür ediyorum. Tahkir içerikli iki ifadem olmuş: gafil ve cahil...(mesrep: fikren gidilen yol demektir.) Gafil ile; ehli islam olan birinin ırkçı bir anlayışa tabii olmayı ve cahil ile; bu konuda bilginizin eksik olmayı kasttettim. Çok şiddetli bir şey yok. Hakaret sayılmaz. Sadece bir mü'mi'nin islam düşmanlarına muhabbet duymasına tahammül edemedim. Eğer kırdıysam affoluna. Fikrime hissiyatımı bulaştırmışım. Mevzu siyaset olmasaydı ayrıntılı yazardım. Çünkü (hakaret değil); siyasi kafalar hakikati derk edemez. Bir de nurcu ne demek. Nurcu olduğumu nerden çıkardınız? Bir diğeri; söylediklerim anlaşılmadıysa ne demek istediğimi nasıl anladınız? Allah'a emanet olun.


Arap'ın arap olmayana; arap olmayanın araba üstünlüğü yoktur. Üstünlük takvadadır.

03.06.2011 - Vahid-i Kıyasi

vahid kiyasina 2 . OLARAKTA

insanlara mesrep, cahil ve gafil diyerek kendi yansimani mi goruyorsun ... bu bir satasma cumlesidir... eksik arama cumlesidir... musluman muslumanin ayibini ortendir!!! zan yapmayan dir!!!!...oysa ki senin kavgaciliginda eksik aramanda bunu goremiyoruz evet deliyim ama geri zekali deilim bazi seyleri ayirt edebilecek kadar yetenege sahibim sukur... oysa ki ben kürtlere hic bisey demedim...kemal kilicdaroglu kürt olmasina ragmen onun daha durust biri oldugunu savundum... senin gibi nurcu cumlelere yanit yazamam... fakat bende kendimi dar olan kelime darcigimla cumle kurarim cunku iki dile yetistim 4 uncu dillede herseyi karmasik anlatmamam en azindan insanlarin anliyacgi dilden ve kafasini karisitirici cumleler kurmuyorum... ve ben bi dislama cumlesi yazmadim ... inatla bunu savunan sensin aynaya bak kelime ve cumlelerinin muhatbini gor cunku o sensin....musluman musluman ayibini kapatandir bunu sadaece sana uyari icin yaziyorum belki dikkat edersin diye....kendi kendini dislayan sensin ben seni takdir ediyorum yinede yazdigin bazi cumlelerden dolayi...unutmaki benim etnik kokenimde farkli (kürt deilim )... o yuzden daha sag duyulu yaklasabiliyorum...etnik kokenimden vazgecebilirim demissin bak bana ben o devletin sag selamti icin etnik kokenimi dile getirmiyorum en azindan benim etnik kokenimden olan hic kimse bunu dile getirmiyor...burda dile getirdim sadece okadar...

02.06.2011 - kül kedisi

evet

tarihi karistiriyoz karistiriyoz ama hic birzman kurtlerin bu durumda heryere bagira cagra ben pkkliyim dedigini duymuyoruz... o temeller erdoganla atildi malesef dogru yol bulacaksan devlet bahceli gibi adam gibi adam sec... erdogan gibi dini alet eden birini deil... katigi biseyde yok erdoganin sadece cene var oda adam olana... lan li argo kelime kullananan bi basbakan!!!! zenginin daha zengin oldugu bir basbakan var...neyine oy veriyosunuz anlamiyorum basortuyumu serbest birakti apoyu mu asti... erdogan yuzunden sokaklara dahi cikilmiyo pkk azdikca azdi...pkk yla gorusen bi adam kendisi muhatap bile kilmamamsi gerekirken...... cozumu bu muydu sence? karisi kapali diyemi oy veriyosunuz yoksa... yani devlet basortuyle yurumuyo sorunlara akilci mantikli cozumlerle yuruyor...mavi marmarayai gondermeside gerekmezdi bosu bosuna insanlar öldü...ölen insanlardanda prim yapti kendisi gitseymis madem mavi marmarayla birlikte bi basbakan hos olurdu yani...rusvetcilere gelince erdogan ak parti devlet hazinelerinde gelen topraklari ak partiye uye olarak ihaleyle satti ama yanliz ak parti ye bagli olanlara ve ucuza mal olan bu topraklarla zenginligine zenginlik katan tanidiklarim var(akrabalarim)

31.05.2011 - kül kedisi

Konular