HARAMA NAZAR ŞEYTANIN ZEHİRLİ OKLARINDAN BİR OKTUR.

Kadının kıymetinin güzelliğine ve cazibesine endekslendiği bu zamanda hazır medeniyetin elindeki en etkili cazibedar oyuncak kadındır. İnsanları ahlaksızlığa sapkınlığa ve kötülüklere atmak için kullanılan fantazilerin başkahramanı kadındır. İnsanları uyutmak için kullanılan en uyutucu hevasat silahı yine kadındır. Değeri ve kıymeti çıplaklıkla ölçülen çağdaş kadın ,moda ve kozmetikle öyle bir hale getirilmiş ki, artık sevilmek ,değer bulmak ve beğenilmek için cazibedar surete girmeye ve soyunmaya kendini mecbur bilmiştir.Ona göre erkeklerin beğenisi ve bakışları birer iltifattır.Her gün üzerine çevrilen gözler ve dikkatler onun için mutluluktur.Beğenilmek ve arzu edilmek duygusunu en üst seviyede yaşatmaya sebeptir.O kendisine dönen gözlerin içerisinde şeytanın zehirli oklarının olduğundan haberi yoktur.O gözlerin ultravole ışınlar şeklinde üzerine yaydığı zehirli radyasyondan haberi yoktur.O maruz kaldığı tehlikenin farkında olmadığı gibi bu tehlikeye karşı kendisini uyaran kuranın ihtarından da haberi yoktur.

Evet kuran hayadan ve iffet zırhından soyulan kadının maruz kalacağı tehlikeyi işaret etmek içtin onu uyarıyor ve diyor ki: Kadına nazar eden gözlerden çıkacak öyle bir ışın var ki o ışınlar kadınları kirletir, bozar ,yapısını değiştirip değerini düşürür.Eğer ki o kadınlar erkeklerin gözlerinden kendilerine ve çıplak vücutlarına saplanan şeytanın zehirli oklarını görseler belki kendilerinden iğrenecekler.kendilerine çevrilen o gözlerden çıplak vücutlarına isabet eden binlerce zehirli şeytanın oklarını görünce perişan olacaklardır.Aslında bu erkeklerin gözlerinden çıkan ışınların mahiyetini bilim keşf etmiştir.Erkeklerin gözlerinden çıkan beta gama ışınlarının baktığı ve gördüğü şeyleri elde edemediği zaman mahiyetinin değişip zarar verdiğini söylemişlerdir..Demek bugün çıplak kadınların üzerlerine çevrilen gözlerin hepsinde o beta gama ışınları mevcuttur..O ışınlar kadının bedenini zehirliyor.Erkeklerin o çıplak kadınlara yoğunlaşan bakışlarından boşalan ve yoğunlaşan o manevi ışınlar kadını yıpratıp zamanla bozuyor.Malumdur ki nazarın insanların üzerinde etkisini bütün inanç sistemleri beyan etmiştir..Peygamberin bir çok hadisi şeriflerinde nazarın insanı mezara götürebileceği, hasta edebileceği ,komaya sokabileceği söylenmiştir.Nazarların bu kadar manevi bir gücü varsa nasıl olurda üzerine yüzlerce göz dönen bir kadın bundan çekinmez.kendisini hedef tahtasına oturtur..Hele öyle erkek nazarları vardır ki,karşısındaki bayanı beğenip ,görüp, arzulayıp elde edememenin verdiği haset ve kıskançlık ve şehvetle bakar ki kadını manen mahveder.

İşte erkeklerin güzel cazibeli açık kadınlara her gün attıkları oklar şeytanın zehirli oklarıdır. Nice kadınlar bu erkeklerin zehirli şehvet haram okarıyla kirlenip bozulurlar da haberleri olmaz. O hayâsını ve edebini evde bırakıp dışarı öyle bir giysi ile çıkar ki, abisi, babası, dedesi yaşındaki yüzlerce göz ona döner. Bir sokağa veya çarşıya çıkıp eve dönünceye kadar belki bin tane gözün hapsine maruz kalır. Bin tane zehirli okla iffetini ve bedenini yaralayarak döner. Bugün açık saçık kadınların 50 sine varmadan çirkinleşme haller buna şahittir. Bu güzellik sürecin kısalmasında demek nazarın etkisi büyüktür.

Eğer kadın çıplaklık suretine girmek yerine tesettür kalasına girse ve örtü altına gizlense erkeklerin bu nazar oklarına maruz kalmayacak. Onların nefislerine hoş gelen erkeklerin bakışlarının onlar için ne kadar tehlikeli olduğu görülecektir. Her gün binlerce erkeğin bakış oklarına maruz kalan bir kadının içi dışına çevrilse ne kadar yaralı olduğu görülecektir. Ah ile bakan göz, haset ile bakan göz, kıskançlık ile şehvet ile bakan gözden nurani ve samimi şeylerin çıkması beklenemez. Her gün binlerce oklara maruz kalan kadının manevi iffet ve hayası paramparça olacağı kesindir. Sipere giren vurulmaz, zırha bürünen yaralanmaz, kaleye giren avlanmaz. Öylede tesettüre giren kadın haram şeytan okları ile yaralanmaz, vurulmaz ve avlanmaz. Şeytanın zehirli oklarından korunur.


1 yorum

harika tek kelime ile...

harika tek kelime ile...

31.05.2011 - hurma dalı

Konular