Sabah Namazına Nasıl Kalkılır?

Namaz, imandan sonra en büyük hakikat. Kişinin Rabbiyle buluşması. Ona en yakın olduğu anı Kur'an'da 70 kez emredilen ibadet.

Peygamber Efendimizin (a.s.m) deyimiyle namaz, "dinin direği", "gözümüzün nuru", "mü'minin miracı"

Namaz, en vazgeçilmez ibadet.

Tüm programlarımızın anası, direği, varlık sebebi Namaz, yaratılış gayesi. Kainatın neticesi, meyvesi bu yüzden Bedir savaşında bile namazdan vazgeçilmedi. Bu yüzden Hz. Ömer (r.a.) yarasından kanlar akarken bile namaz kıldı e Hz. Ali (r.a.) ayağındaki okun çıkarılması için namaza durdu.

"Sabah Namazına Nasıl Kalkılır? Kitabı dünyamızda namaza hak ettiği yeri vermek için hazırlanmış bir eser. Namazı. Hasta ve yaralı iken, yolculukla ve misafirlikte, işte, okulda askerde nasıl kılacağınızı anlatıyor.

Cemil Tokpınar
NESİL YAYINLARI


3 yorum

sabah namazına nasıl kalkılır

bu kitabı okuduktan sonra düzenli namaz kılmaya başladım

17.01.2013 - Zehirliok Ziyaretçisi

bende okudum. hatta şu anda

bende okudum. hatta şu anda kitap elimde 2-3 sayfası kaldı.. gerçekten çok mükemmel bir kitap. önceden namazın önemini bilmiyordum ama bu kitabı okuduktan sonra namaz vazgeçilmezim oldu benim...yani değişik bir duyguu.. nasıl anlatacağımı bilemiyorum.. o kadar yararlandım ki çok etkilendim.. kitap için çook teşekkürler allah razı olsun...

14.02.2011 - habibe

Ben bu kitabı okudum çok

Ben bu kitabı okudum çok mükemmel bir kitap. Bu kitabın sadece sabah namazına kalmamayanlara hitap ettiğini düşünüyordum ama öyle değil. beş vakit Namazını kılan ve kılmayan tüm kardeşlerimize hiç tereddütsüz tavsiye ederim. Her kesime hitap ediyor. namazla ilgili güzel konulara temas edilmiş.

22.10.2006 - gül bahçesi

Konular