ne olur yardım edin bana........

dostlar içim acıyor. içimdeki ses susmuyor. her gün daha bir tuhaf bir hal alıyorum. aklımdaki tek şey imtihan halindeyken ben rabbimi imtihan etmeye kalktım. ve sonuçlarına katlanıyor olduğum. bana yap diyen yapmam için güç veren nefsim daha sessiz. ben nefsime itaat ettim, nefsime hizmet ettim. şimdi geri çekildi ve beni izliyor kahroluşumu keyifle izliyor. ben rabbimin yapma dediğini, yaparsan eğer karşılaşacakların bunlardır dediğini yaptım. rabbi imtihan mümkünmüdür. bunu yapmaya kalkarsak eğer geleceğimiz yer tabi ki belli. sürekli nasıl arınacağımı düşünüyorum. arınmak mümkün mü diyorum. ne yapmalıyım ki arınabileyim. böyle düşünürken bir taraftanda kendime sen samimi olamazsın ki diyorum. hayat herkesin hayatına belli zorluklar çıkartıyor. ama bunlardan hangisi benim yaptığıma sebep olabilirki.nasıl göremedim gerçekleri, nasıl bu hale geldim. zincir nerede? ne zaman? ve nasıl kırıldı. oysaki hatırlıyorum da tek şaidimin olmadığı ama doğru olanı yaptığıma tek şaidin rabbim olduğu bir durumda yine yalnız ona sığınarak içinde bulunduğum kötü durumdan kurtulmuş bir insandım ben. şimdi ise ben insan mıyım bilmiyorum. ne yapmalıyım? ne yaparsam eğer yoluna girer herşey...ne yaparsam eğer rabbim beni affeder. dostlar kardeşler ne olur söyleyin. benim affım mümkün mü?


4 yorum

rabbimi imtihan mümkün mü?

tabiki değil. öyle ki herşey oldukça açık ve net. tıpkı dedikleri gibi. daire geniş önemli olan o sınırların dışında ne olduğunu merak etmeden kendi kabına sığabilmekte sanırım. utanç duyuyorum. nasıl oldu da ne olduda bu hale geldim diye sorup duruyorum kendime. arınmak için ölmekmi gerek diyorum. büyük bir günahı yine büyük bir günahla yıkamak temizleneceğini düşünmek ......... hala umutsuzca kucağına düşüyorum kötülüğün. hala kötüyü kötüyle temizleme düşüncesi kemiriyor beni. rabbim büyük hakkımızda hayırlısını versin.

20.07.2010 - umutsuzun

yardımm :((

Benimde aynı sorunum var tam bi ilişki degildi ama zinaydı. yardım edin nasıl af dilicem ne yapacam bilmiyorum çok pişmanım sogudum herşeyden hayattan bile.. zinanın tövbesi yok diyolar dogrumudur? hiçbi şekilde silinmezmi? bu kişiyle evlensek bile aynı günah kalırmı ?

12.07.2010 - foryou

bende yardım istiyorum

aşık olduğum kişiyle birtakım şeyler yaşadım nefsime uydum susturamıyorum nefsimi.bir zamanlar göz zinasından bile sakınırken nasıl bu duruma geldim bilemiyorum her geçen gün daha da acıyor içim bunu nasıl aşıcam ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. nasıl dua etcem af diliycem ALLAH tan bilmiyorum bunun hesabını nasıl ödüycem ben :(( yardım edin bana ne yapmam gerektiğini söyleyin.

07.07.2010 - kendini arıyor

...

allah tövbe eden kulları sever ve allah effetmeyi sever sen umutsuzluğa kapılma tövbeni et ve o tövbe ettiğin şeyi yapmaktan kaçın o zaman tövbenin bir anlamı kalmaz allah hepimizin yardımcısı olsun hepmiz günlük gühan işliyoruz ama önemli olan tövbe etmesini bilmektir dünyada günah işlemeyen 1 kişi bile yoktur bunu unutma ve herzaman şükret kardeşim

22.08.2010 - süphanallah

Konular