Benmi çok pısırığım yoksa...

24 yaşındayım ve şimdiye kadar bir tane bile sevgilim olmadı...Ama etrafıma bakıyorumda dindar insanlarda nerdeyse hiç sevgilisi olmayan yok gibi...Çevremde kardeşim ve arkadaşlarım dahil herkesin en az bir sevgilisi olmuş...
Bu aşk meşk işleri orta 1. sınıfa kadar düşmüş ve bu bir çok insanca çok normal karşılanıyor.(dindar insanların çocukları bile böyle şeylerle uğraşıyor)..flört olayı çok normal bir olayda ben mi çok pısırık kaldım diye bazen kafama çok ciddi kafama takılıyor...Ve evleneceğim bayanı bile belirleyememek benim çok moralimi bozuyor...Dindar olduğunu düşündüğüm ve kendinden hiç beklemediğim arkadaşların bile yaa ileriye dönük konuştuğu bir bayan (sevgilisi) var yada daha önce böyle şeyler yaşamış...Teyzemler bile bana bazen soruyor yokmu konuştuğun bir kız diye...Ve
Ben bana gösterilen bayanları beğenmediğim için görüşmedim bile hiç biriyleee..
Evleneceğim bayanında bu tür şeylere girmiş olmasını istemiyorum..Ama bu siteden okuduğum yazılara bakılırsa en dindar insanlar bile bu tür duygusal şeylere girebiliyor...
Bende keşke şimdiye kadar birini bulsaydım diye düşünüyorum bazen...
Bu konularda nasıl düşüneceğimi şaşırıyorum bazen ikilemde kalıyorum....Bana tavsiyede bulunursanız sevinirim......


5 yorum

selam

Evet dostum 23 yaşındayım benimde hiç olmadı utangaçlıktan kaynaklanıyo olabilir(eğer varsa sende) bende var mesela aşırı utangaçlık o yüzden psikolojik tedavi görüyorum inş. bizde kısmetimizi bulacağız yani bence geç olmasın güç olmasın,hiçbir hamle yapmadan kısmetimizin kapımızı çalacağına inanmıyorum ben önce cesur ve atılımcı olmak şart yani deveyi sağlam kazığa bağlamak lazım.Benden bu kadar k.i.b. bundan sonraki hayatında başarılar dilerim.

24.04.2010 - agori

zaman kötü

ama değişmeden güzel kalmak güzeli yaşamak ve yaşatmak gerekir mükafatı ise er geç gelir inş.

02.04.2010 - josefmengele

siz ne pısırıksınız ne de diğerleri çok şanslı!

Merhaba, siz kendinizi öyle pısırık olarak görmeyiniz. Pısırıklık kız arkadaşının olmaması değildir. Gerçek pısırıklık insanlığığa faydalı olacak bir tek dikili taş bile yerine koyamamaktır..

Dindarlık olupta flört yapmak büyük çelişki değil mi?

Aslında gerçek şu; dizi medya vs etkisi ile dinle alakası olmıyan çevrelerde chat zina fuhuş vs bunlardan birine dalmış durumda. Hocalarımız bizlere islamı anlatıp o rezalet dolu hayattan kurtarmaya çalışırken hali ile içinde çürük meyvalar olacaktır.

Gayemiz Allah için insanlığa faideli birşeyler yapabilmek olmalı..

Nasibinde olan kişi sen onunla konuşsanda konuşmasanda görsen de görmesen de bir gün unutma kapını muhakkak çalacak..

Selam sevgi ve dua ile

12.02.2010 - imdat sezer

teşekkür

yazımı cevapladığınız için teşekkür ederim hocam

12.02.2010 - denge32

benim güzel kardeşim,

benim güzel kardeşim, Nuh'a da Haşa deli diyorlardı, Efendmiz(SAV)'e de Haşa şair Haşa mecnun diyorlardı. Bizim yaptığımız kupkuru çölde SADECE ALLAH İSTEDİĞİ İÇİN gemi inşa etmeye benziyor. AMA BİLİYORUZ Kİ ELBETTE TUFAN GELECEK VE SADECE GEMİYE BİNENLER KURTULABİLECEK. SEN MERAK ETME. EN GÜZELİ EN TEMİZİ SANA GELİR ALLAH'IN İZNİ İLE. SEN EN İYİSİ ANNENİN, AKRABALARININ SANA TAVSİYESİ İLE HAREKET ET, BEĞENDİĞİN OLURSA YANINIZDA BİRİLERİ OLUR, ÖYLE KONUŞUP ANLAŞIRSINIZ. EN MUTLU ÇİFT SİZ OLURSUNUZ VE SOYUNUZ DA ŞEREFLİ, HAKİKİ MÜMİNLER OLUR ALLAH'IN İZNİ İLE. ALTIN NESİL SENİN GİBİ İNSANLARIN EVLATLARINDAN OLACAK İNŞALLAH.
sen diğer dindar geçinenlere bakma, doğru değil bu işler. şimdiden hazır tutma endişesi boşa. önceden başkasıyla olan olmuşsa istediğin kadar hazır tut, ne fayda.hazır tutma anında da o kişinin sadık kalacağı şüpheli. düşünsene bi, böyle bir şeyi kabul eden kız zaten önceden yaşamıştır, yaşamasa bile bunu gördükten yaşadıktan sonra aynı anda başkalarıyla yaşamaya da hazır hale gelir.
sen merak etme. senin takvan ile ALLAH senin eşini EMANETİ ALTINA ALIR. önceden de bir şey olmaz, sonradan da hçbir şey olmaz. SEN VE EŞİN TERTEMİZ BİR HAYAT SÜREREK MAHŞERDE ALNINIZ AK YÜZÜNÜZ PAK CENNET'E GİRERSİNİZ İNŞALLAH.

01.05.2010 - RESİM

Konular