Evlilik Dışı İlişki İsteğim Var !

Sual.
Ben evliyim, çocuğum var, sohbetlere gidiyorum, evlilik dışı ilişki isteğim var kafamda. Bana sıra dışı farklı bir yol gösterin!

ELCEVAP:
Kardeşim, insan farkında olmadan fiiliyle hareketiyle sözüyle belaları olayları kendi üzerine çeker ama farkında olmaz. Çoğu zaman kendi ağzından çıkan sözleri kendi kalbinden geçen düşünceleri ve hayalleri kader ilahi tarafından dua hükmüne geçer. Yani bir nevi sanki lisanî ızdıdarı bir halet ile ister. Fıtri bir şekilde ister. Sonra istediği şey vuku bulur. Vuku bulan olayda küçük bir kaçamak ya da tatlı düş yaşar ama büyük kâbuslar acılar elemler belalar musibetler yaşar. Bu başa gelenler hep gizli yüklenmelerdir. Bu gizli yüklenmeler bazen hayatı zehir eder. İnsan isyana şekvaya başlar. Kabahati kadere atar. Kendinde kusur görmez. Sanki kader kendisine zulm etmiş gibi hareket eder bazen küfre girer. Kaderi insanlara şikâyet eder. Halbu ki başına gelen musibetlerden kendi payı cürmü büyüktür. Çünkü bir nevi o yasak zararlı düşünceleri ile belayı haramı talep eder. İstekleri hayali ve vehmi ve farazi olsa da o gizli istekler dua hükmüne geçip kadere fetva verdirir. İnsan zulm eder kader ise adalet eder. O dua hükmüne geçen şeyleri Allah ona verir. burda mesuliyet kula aittir. Çünkü isteyen odur. İşte böyle tehlikeli süreçlere girip imanı iffeti şerefi yıkmamak için insan hayallerine bile dikkat etmelidir. O hayalleri arzuları istekleri şeytan iyi takip eder kişinin meyelanları iyi tespit eder ve o duyguları şiddetlendirip baskı ile insana uygulatmaya çalışır. Şimdi siz bu sürece gelmenizde içinizden geçirdiğiniz şeylerin mahiyetine bir bakın. Kendinize sorun acaba şeytan benim merak ettiğim yöneldiğim şeyleri tespit edip kalbime ve hayalime attığı bu görüntülere sahip mi çıktım. Onlara ilgi alakamı gösterdim. Acaba bu çıplak suretlere ben mi elbise giydirdim. Şeytan içime gizli bir şeyler yaşama, gizli şeyler tatma gizli ilişkiler, zevkli ilişkiler manalarımı ve zarflarımı attı. Merak ile beni hangi süreçlere getirdi. Merak ile beni nereye sürükledi, merek ile hangi kapıları açtırdı. Merak ile hangi değerlerimi çaldırdı. Merak ile hangi elemleri başıma getirdi, diye düşünün. Çoğu kadın ve erkeğin içine bu düşünceyi atıyor. Dikkatli olun.

Kardeşim evlilik dışı isteğinizin kaynağı sizin evlilik dışı ilişkiler yaşayan insanların evlilik dışı ilişki lezzetlerinden haberdar olmanızdır. Hangi kaynaktan besleniyorsanız o kaynak sizi böyle bir düşünceye sevk ediyordur. Öncelikle o kaynakları bırakın. O beslendiğiniz pınarların içinde haramın necasetleri vardır. Size tatlı geleceğini zannettiğiniz o kaynaklar sizi içten içe zehirlemektedir. Sizi iman ahlak edep namus dışı şeylere sevk etme meyili veriyor. Adı üstünde evlilik dışı. Evlilik içini helal mübah kılmışken rabbimiz evlilik dışını ise ahlaksızlık iffetsizlik olarak hükmetmiştir. Şimdi siz evlilik dışı bir şeyler isteyerek Allahın rızası dışı şeyler peşinde koşmak istiyorsunuz. Evlilik rabbin akdiyle olur. O akdi bozacak olan şeyler ise evlilik dışıdır. Evlilik dışı şeylerde zinadır.Zinada ilahi evlilik akdini boşa çıkarmak olur. İstediğiniz aslında zina etmek, harama girmek isyan etmek, dalalete girmektir. Size bunları isteten ise beslendiğiniz kaynaklardır. Evlilik dışı ilişkilerin allandırılıp ballandırıldığı kişi ve yerlere yaklaşmayın kulak vermeyin dikkat kesmeyin. Ayetin işaretiyle "Şehvetlerine uyanlar sizi sapkınlığı atmak istiyorlar. Dikkatli olun.

Kardeşim insanın nefsi ahmaktır ,gafildir, divanedir, kâfirdir her şeyi ister. Onun her istediğini vermek ise zulümdür. Eğer onun her istediğini vermeye kalksak hayatta bütün değerlerimizi yitiririz. Ne dinimiz kalır, ne imanımız kalır, ne şerefimiz kalır, nede haysiyetimiz, nede ahiretimiz kalır. Nefis sadece ister. Neticeleri düşünmez. Bakmaz ben evliyim dulum gencim müslümanım. O ahmaktır. Şeytandan aldığı dersle ister. Sınır ölçü bilmez. Kendine zulüm eder durur. Biz ona uymayacağız ona uyarsak rezil rüsvay kepaze oluruz. Ne din ne iman ne şeref bırakır bizde. Biz mutluluğunu saadetin hayatın kaynağı olan zata uyacağız onun ebedi saadeti verecek olan kitabına uyacağız. Bize üç kuruşluk zaif alçak yalancı bir lezzet vaat etmekten başka elinde bir nefis ve şeytana uyarsak bize ebedi gençlik saadet mutluluk güzellik verecek olan her şeyin anahtarı elinde olan her şeyi kabzayı tasarrufunda tutan zatın vereceklerinden mahrum oluruz. Şimdi kimin ne vaat ettiğine iyi kulak kabarttın. Nefsin ve şeytanın isteklerine karşı kulak kabarmayın onayları duymayın işitmeyin ehemmiyet vermeyin verirseniz isteklerini dileklerini büyütür büyütür zorunlu hale getirir. Onun pis alçak rezil isteklerine karşı siz sabır kuvvetine dayanın.isteklerin sonu yoktur.ne birle memnun olur nede binlerle. Günahın cazibesi olsa da pişmanlığı daha büyüktür. Acısı kederi daha çoktur. Bir zina lezzeti alsanız da binlerce elem tokadı yersiniz. Dikkatli olun kaybedeceklerinizi ve kazanacaklarınızı iyi hesap edin. Eşiniz size yeter ve artar. Gerek yok başka gayri meşru yollara girmeye.

Kardeşim haydi evlilik dışı ilişki yaşama arzunuzu gerçeğe döktünüz ne olacak nasıl süreçlere maruz kalacaksınız. Evlilik dışı süreçlerle ne kazanacaksınız. Evlilik dışı ilişkilerinizi yaşarken çocuk ev eşinizin hakkını rabbinizin hukukunu nereye koyacaksınız. Siz bu en büyük günahı işlemeye başladıktan sonra eşinizle evli nasıl kalacaksınız. Çünkü necis olan zinakar olan bir insan temiz bir adamla evli kalamaz. zinakar insan zinaya devam eden müşrik mesabesine gelir. Zinaya devam ettikçe iman nuru kalpten çıkar kaçar. Küfre doğru yol alır. O halde ölürse ebedi cehenneme gider. Çünkü büyük günah devam ettikçe büyür koca olur imanı, dini, ahlakı yutar. Küçük lezzetler uğruna ebedi baki sermedi daimi hayatı yutturmaz akıllı insan.

Kardeşim atarsa sizin önünüze zinanın küçük heyecan lezzet isteklerini şeytan sizde onun önüne ya da nefsinizin önüne cehennem azabını atın. Kabir azabını atın. Sonsuz azabın acıklı elemini atın. Zinaya yaklaşmayın ayetlerini sed çekin şeytanın önüne, nefsinizin önüne. Günahla aranıza Allah korkusunu sed çekin. Hiç bir şey kimse o engeli aşamaz. Ne kadar tatlı güzel cici heyecanlı tutkulu olsa da günah saman alevi gibidir. Lezzetin içinde Allah cehennem azabını elemini koymuştur o günaha. Sabredin içinizden gelen şeytani ve hayvani ve nefsanî arzulara karşı, onları tetikleyecek yer ortamlardan uzak durun. Sabrın derin manasını anlamaya çalışın. Ebedi cennette alacağınız lezzetleri tahattur edin, o ebedi lezzetlerin hayali bile size yeter, o lezzeti alan insan günahın küçük lezzetine bakmaz. Çünkü anlık saatlik dakikalık lezzetler sonsuz lezzetlerle kıyas edilmez. Allah sabredenlerle beraberdir hakikatini anlamaya çalışın. Sizinle beraber olacak olan Allahtır.

Kardeşim büyük zatların en büyük hakikatleri ahiret olmuştur. Her gün her saat her an cehennemin azabından Allaha sığınmışlar. Onlar biliyorlardı ki kâinatın en mühim hakikati cehennemin varlığıdır. Şimdi biz hepimiz için düşünülecek en büyük mesele budur. Ahir zamanda 40 kişiden biri imanlı ölecek hakikatini düşünelim, acaba bir kişi içerisinde miyim diye, ahir zamanda gömlek çıkarır gibi imanlar çıkarılacak denilen grup da mıyız, kişi evinden Müslüman çıkıp evine kâfir dönecek, kişi sabaha kâfir çıkacak denilen kişiler arasında mıyız vb gibi dehşetli hallerin durumların olduğu şeyleri düşünelim. Yoksa böyle küçük adi alçak düşüncelerle oyalanırsak ve bu şeytanın kalbimize attığı şeylere ehemmiyet verip kıymet verip bundan heyecan duyarsak şeytan bizi bunlarla meşgul eder, aklımızı fikrimizi hissimizi bunlarla kirletip o yola sevk eder. Sonra düşünmediğin hesaba katmadığın ölüm gelip çatar, o korkunç azap bizi kuşatır.

Kardeşim sohbette insibağ ve inikâs vardır. Boyalanma ve aksettirme vardır. Alıcılarınızı iyi açarsanız bulunduğunuz ortamdaki sohbetin feyizlerini alırsınız. Bulunduğunuz ortamdaki insanların samimiyeti ile ihlâsı ile sadakati ile tevekkülü ile teslimiyeti ile boyanın onların güzel hallerini kendinize aksettirin ki böyle düşüncelerden kurtulun. Alışverişinizi hakikatlerle yapın nefis ve şeytanla yaparsanız onlar size hep heyecan arzu şehvet ahlaksızlık telkin edip pazarlamaya çalışırlar. Çoğu kadın hep bu duygu ile eşlerini aldatıyor. çoğusuna şeytan ve nefis böyle eşini aldatma hissi verdiriyor. Bu duygulardan kaçınmak için interneti zorunlu dışında kullanmayın.tv nin alçak dizilerine takılıp kalmayın.çirkef gazeteleri evinize sokmayın. Çünkü belanın çoğu buralardan geliyor. Onların sözünü dinlerseniz "Şehvetlerine uyanlar sizin büyük sapıklığıa düşmenizi isterler ve "Ey iman edenler! Eşlerinizden ve çocuklarınızdan size düşman olanlar vardır; onlardan sakının.." (63:14)
ayetin işaret ettiği gafil, ahmak ve divane kadınlar gurubunda yer alırsınız. Allah muhafaza.


14 yorum

sen bence doktora git

sen bence doktora git kafandaki vidaları kontrol ettir eşin aynı şeyi düşünse ne hissedersin ya niye evleniyorsunuz o zaman hayret bir şey sinir oluyorum böyle insanlara yaa...

20.01.2010 - demün

bence sende mümin bir psikaloğa git!

Kardeşim başkasının vidalarını eksik gören gitsin kendi imanının ve kafasının vidalarını kontrol ettirsin.uzmanlar yüz çeşit delilik olduğunu söyleyorlar. Acaba sende, bende, onda deliliğin kaç çeşidi vardır.acaba gidip kontrol ettirsen sende kaç çeşit delilik çıkar.yada kaç tane vidan eksik çıkar.
kardeşim önümüzde peygamberler, arkamızda sahabiler, sağımızda evliyalar, solumuzda esfiyalar ve alimler yokdur.bütün yönlerimiz zina, fuhuş, yalan, dolan, vb gibi fitnelerle sarılmış.belki evinde her gün heyecanla izlediğin o zina filmlerinin şuur altına yerleştirdiği ,harama ,isyana aldatmaya boynuzlamaya çağıran şarkıların,filmlerin ve modanın etkisinde kalmasının eseridir bu istekler..şeytanın aklı fikre attığı nefsin ahmakça hallerinin baskıdır bu halleri.
hiç düşündünmü peygamber zamanında sahabilerin çoğusu cennetle müjdelendikleri halde inen bir ayette ne diyordu Cenabı Allah Peygambere "Hanımlarına söyle ,erkeklerle perde arkasından konuşurken(Dikkat et perde arkası diyor) onlara karşı cazibeli sesle ,ince sesle değil vakarlı ses tonuyla ciddi olarak konuşun çünkü kalplerinde cinsel hastalık olanlar ümide kapılabilir".Bu ihtara önce muhattap olanlar sahabi efendilerimizdi.onlar ki, ümmetin yıldızları olmuş. Allahın ve peygamberin iltifatına mazhar olmuşlardı.Ama o cennetle müjdelenen insanlara bile ihtar gelmiştir.
şimdi gelelim zananımıza:Bütün peygamberlerin ümmetlerini korkuttuğu ahir zamanda yaşıyoruz.sağımız, solumuz ,önümüz, arkamız küfür, zina, isyan, gıybet,taciz,tecavüz,isyan,nisyan,fuhuş vb gibi bütün ümmetlerin maaruz kaldığı günahlarla dolmuş taşmış.Her gün onlarca filmler kadınlara aldatmayı telkin ediyor.buna islami kanallar dahil.Böyle harama teşvik, günaha atma ortamında kadın özellikle kendini nasıl muhafaza edecek.internet onlara erkeklere ulaşma kolaylığı sunmuş,zinayı kolaylaştırma imkanı sunmuş,filmler onlara koca aldatma dersleri veriyor.onbinlerce kadın oyun sitelerinde erkeklerle akşama kadar oyun oynayıp,onlarla gayri meşru hayat yaşıyor. günü birlik dizilerle,her taraftan haram ve günah ile kuşatılan kadın imanını dinini iffetini muhafaza etmesi kolay değildir.Bırak hayatları düşünceleri ve zihinlei bile mahvetmişler bu zamanda..Zihni temiz kalan kaç tane insan vardır.Bütün zihinler idlal edilmiş kirletilmiştir.kadın gidiyor eşine hediye iç çamaşırı alıyor aldığı yada beğenmeye çalıştığı ürünün üzerinde sadece bir donu olan onlarca erkek iç çamaşırlarına bakıyor.plajlara gidiyor orda yüzlerce kadın erkeğe, erkek kadınları iç çamaşırlı görünüyor.karı-koca evde beraber bol yataklı filmleri izliyorlar,artist ve mankenlerin resimleriyle donatılmış gazeteleri takip ediyorlar birlikte,böyle bir durumda kimin aklı temiz kalacakda temizliğini muhafaza edecek.çıplak erkeklerin binlerce film ve resimlerine bakan kadınını mı zihni temiz kalacak yoksa binlerce çıplak kadın resimlerine yada afişlerine bakan ve maaruz kalan ekeğin mi zihni temiz kalacak.
insanlar birbilerinin zihinlerinden geçenleri bu zamanda okusalardı.belki eşleri ile beraberken hayali birbirlerini aldattıklarını ve başka kollarda olduklarını göreceklerdi.belki bayanlar en yakını bildiği kişinin bile kendisini arzuladığını görecekti ,belki mahremi olan kendi kardeşi ve babasının bile arzu dairesi veya fantazi dairesi içinde olduğunu görüp çoğusu onlardan nefret edecekti.
Şimdi kardeşim insanları böyle acımasızca tenkit edip, alaya alma ve küçümseme , sinir olma. sinirlerini boşuna germe ,kusurlu ve hatalı arayacaksan bu katogoriye herkesi her şeyi koy.Sadece kabahat onlarda değil sistemde düzendedir.Kadınları ifsat etmek için kurulan modada,sinemada,sanatta,kozmetikte ve gizli münafıklardadır.o zaman içki satan müslümanlarada sinir ol. o yerlerden alışveriş yapma,o zaman kadın satan alçak müslümanlarada düşman ve sinir ol. onlara beddua et.o zaman insanlara domuz katkılı yiyecekler yediren firmalarada düşmanlık et, sinir ol.senin düşmanlık edeceğin ve sinir olacağın o kadar insan varki.bu milletin namusunu kanını şerefini izzetini değerlerini dinini kirletmeye çalışan o kadar insan var müslüman kisvesi altında.kardeşim onlara git sinir ol.başkasını psikoloğa ihtiyacı olarak gören sen;bence mümin bir psikoloğa git emi.

Boş ve abes sözlerin maskaralığını yapmaktansa
güzel sözlerin hamallığını yapmayı tercih ederim.

25.01.2010 - tahkik

tahkik bey'e

yazınızı sonuna kadar defalara okudum maşaallah bana tenkit etmediğim halde tenkit etme diyorsunuz siz beni sanki tanıyormuş gibi tenkit ediyorsunuz.kaldı ki ben ne .alay ettim ne de küçük gördüm. yani benim bu sözüm bu kadar ağır bir eleştiriyi haketmiyor. ben erkek değilim üniversite öğrencisi genç bir kızım ben evden okula giderken okulda otobüste her yerde benim nasıl mücadele ettiğimi biliyor musunuz hoca ders anlatırken bile gözünün içine bakamam kimseyle ikinci bir kere göz göze gelmemeye çalışırım ben de bir bayanım genç bir kızım üstelik anlattığınız o imtihan yolları benim içinde geçerlive ben nasıl mücadele ediyorsam oda edecek kafa sını ve kalbini maneviyatla doldurmazsa olacağı budur. siz ne biliyorsunuz ki ben pembe diziler yatak sahneli filmler izliyor muyum resmen izliyorum muamelesi yapmışsınız içkili yerlerden alışveriş yaptığımı nerden biliyorsunuz bunlar tenkit olmuyor öğlemi evet olmuyor çünkü bunlar asıl olmadığı için ne oluyor bana karşı buyurun söyleyin .hayatım boyunca hep aynı şeyi söğleyeceğim KİM EVLİ OLDĞU HALDE BAŞKA BİR ERKEKLE VEYE BAŞKA BİR KADINLA İLİŞKİ DÜŞÜNÜYORSA O İNSANDA BİR SORUN VARDIR EVET VİDASIDA EKSİKTİR EĞER İLERDE EVLENİRDE ALLAH CC KORUSUN KOCAM VARKEN BAŞKA ERKEK İSTERSEM BEN İŞTE O ZAMAN BİR MÜMİN PSİKOLOĞA GİTMEM LAZIM şimdi ihtitacım yok .Ayrıca da çok anlayışlısınız bravo empati yapın o bayanın eşi yerine koyun bu kadar anlayışlı mı olursunuz ne yapalım haklısın ortam pis SEVGİLİ EŞİM böğle düşünmen normal suç sen de değil düzende mi dersiniz mümın mücadele edecek böğle ortammış düzenmiş böğle şeylere sığınmayacak .Elbette dediğiniz gibi biz sahabeler gibi olamayız eeee ne diyelim o zaman işlediğimiz günahları normal mi görüp algılayalım...

31.01.2010 - demün

TAHKİKİN DİKKATİNE...

Sayın Arkadaşım,
Sırat-ı müstekım-i görmeyen, ifrat ve tefrite düşer....İfrat ve tefrite düşende değil gayr-ı meşru, yakın zamanda meşru lezzetlerden bile mahrum kalır kalacaktır.....Halbuki her ilişkiden sonra şükür namazı kılmak gerekmez mi? Çünkü binlerce insanlar bu nimetlerden mahrumlar...Daha ötesi Allah müsade etmesse sende mahrum kalırsın....Nitekim ilerde öyle olma ihtimalin kuvvetlidir.....Ayrıca nefsin gayr-u meşru arzularına karşı Ona meydan okumak gerek aşağıdaki gibi. Selamlar...

Ey nefs-i emmarem! Sana tabi değilim. Sen istediğin şeye ibadet et ve istediğin şeyin peşine düş; ben ancak ve ancak beni yaratıp, şems ve kamer ve arzı bana müsahhar eden Fâtır-ı Hakîm-i Zülcelal'e abd olurum.
Mesnevi 109

22.01.2010 - ersen64

S.ALEYKUM,

Hz. Peygamber (s)a buyurdular ki: "Aziz ve Celil olan Allah, gündüz günah işleyenlerin tevbesini kabul etmek için geceleyin elini açar. Gece günah işleyenlerin tevbesini kabul etmek için de gündüz elini açar, bu hal, güneş batıdan doğuncaya kadar devam edecektir" Burada "el", Allah'ın ihsan ve fazlından kinayedir.

Resulullah (sav) buyurdular ki: "İnsanoğlunun herbiri hatakardır. Ancak hatakarların en hayırlısı tövbekar olanlarıdır

25.01.2010 - Kaside-i Bürde

Ersen Kardeşim

Kardeşim ,Güzel ve tamamlayacı bilgiler için Allah razı olsun.yalnız anlamadığım şey şudur.benim dikkatime sunduğun bilgiler kiymetlidir çünkü risalei nurun hakikatleridir.risalei nurlar ise kuranın hakikatleridir.bu hakikatler için allah razı olsun.yalnız anlamadığım şey benim dikkatime bu bilgileri niye sunduğunuzdur.yani eksikliklerimi tamamlamak içinmi sundunuz.tenkit etmek içinmi sundunuz,uyarmak içinmi sundunuz.anlayamadım.
evet bilirim ki insanın ilminde ihlas ,takva vera olmadığı zaman o insanın ameli boşa çıkar.insanın hayatında ihlas ve takva olmadığı zaman o insanın hayatı fuziliyata çıkar.bir insanın yaşayışında kuran ve sünnet olmadığı zaman onun yaşamı abesiyata çıkar.bir insanın kalbinde tevekkül ,sadakat ve havf ve reca olmadığı zaman ayağının kayması kaçınılmazdır.ben sanki yazınızın şu satırından şunu anladım."Daha ötesi Allah müsade etmesse Nitekim ilerde öyle olma ihtimalin kuvvetlidir..... sözlerin sanki seninde düşme ihtimalin kuvvetlidir.yani sen boş beleş abesiyette yaşayan insanları aldatan sadece sözleri tatlı içi acı iiçi süslü dışı pis ilmi olan ameli olmayan insanlara ilim satan birisi olduğun için sende düşersin kehanetini anladım.eğer anladığım doğruysa bir mümin olarak senin yanlışında bana böyle bir şey biçip kadere fetva verdirecek sözler söyleyerek beni oyle bir şeye düşürme zannı taşımandır.böyle zan taşıyacağına hakkımda hüsnü zan ile hüsnü hatime ile şühedaı ikram ile akibeti hayırlı bir şekilde ölma zannı taşısan daha iyi olmazmı.niye düşme ihtimalın kuvvetlidir diyorsun.beni hayatımı ne kadar tanıyorsun ki beni ve mensup olduğum zatı ve cemeatimi ne kadar tanıyorsun ki beni düşürüyorsun harama.
eğer düşme ihtimali herkesin var desen anlarım.çünkü mümin korku ve ümit arasında olmalıdır.rabbine sığınmalıdır.son nefeste korkmalıdır.ben amelime asla güvenmem güvemeyi bırak korkarım ki bütün amellerim boşa çıkacak yevmi mahşerde.o zaman ben cemaatimin rahmetine ,peygamberimin şefatine,üstadımın şefkatine ve söylediği risalei nur insana imanı tahkikiyi kazandırır.nur talebeleri kabre imanlı girer sözlerine güveniyorum.amelimden ümidim yoktur.ama sen bir mümin olarak benim için iyi bir hüsnü hatime dilemeli ve günah ve haramın tuzaklarından kurtulmam için dua etmeni beklerdim.böyle bir üslupla düşme ihtimalin kuvvetlidir diyerek beni itham edip acımasızca harama atmanı beklemezdim.
eğer sözlerinde doğruluk var bende yalnışlık varsa eğer ben yanlış anlamışsam lütfen yanlışlığı düzeltin.unutmayın ben burda insanları ayıplamıyorum,yada başkaları gibi vidaların eksik demiyorum.nefsimin hallerini ise sizden daha iyi biliyorum.çünkü nefsimin binbir türlü halleri olduğunu biliyorum.üstadın dediği gibi beni alçaklarda sükut ettirecek ve küçük hayeller ve zevkler peşinde koşturacak olan nefsimin değil sonsuzluk talep eden baki sermedi ebedi lezzetler isteyen vicdanımın ve kalbimin peşindeyim.benim tabi olacağım zat bana baharı verdiği gibi cennetide verir.bana ebedi gençliğide verir ebedi mutluluk ve saadetide verir.bütün kudreti ve kuvveti elinin uzandığı yer kadar olan ve benim sonsuza uzanan arzu ve isteklerimi karışalamayacak olan nefsim ne verir.vesselam.

Boş ve abes sözlerin maskaralığını yapmaktansa
güzel sözlerin hamallığını yapmayı tercih ederim.

24.01.2010 - tahkik

sıradışı sex

bence kafanızda kurduğunuz kurgusal olarak başka kişilerle sex ihtiyaçları hayalleri sizi bu fikri yapmaya yöneltmekte ise vazgeçin yani sadece bu tip sıradışı hayallerin sizi böyle bir ihanete itmesine izin vermeyin ve benim fikrim bir piskiyatristten destek alın problem piskolojik bir rahatsızlığın başlangıcı olabilir olayın ahlaki boyutunu sonraki tedavi sürecinden sonra düşünmekte fayda var. Çünkü kurguladığımız hayaller adı üstünde hayaldir gerçekle bağdaşmaz sex başlı başına anatomiye ters pis birşeydir tükrüklerin karışması ter koku yani kendinizi birde bu şekilde motive ediniz eğer kocanızdan soğumanıza neden olan sorunlar bunlarsa diğer insanlarda hayalini kurduğunuz insanda da bunlar olacaktır..lütfen piskolojik destek alın allah yardımcınız olsun..vesselam..

19.01.2010 - talinet

kuran dan ihtar var.

Mümin kadınlara da söyle:gözlerini harama bakmaktan korusunlar;namus ve iffetlerini esirgesinler... .(nur suresi 31).

16.01.2010 - Sevgili Dost

S.ALEYKUM,

Hz. Peygamber (s)a buyurdular ki: "Aziz ve Celil olan Allah, gündüz günah işleyenlerin tevbesini kabul etmek için geceleyin elini açar. Gece günah işleyenlerin tevbesini kabul etmek için de gündüz elini açar, bu hal, güneş batıdan doğuncaya kadar devam edecektir" Burada "el", Allah'ın ihsan ve fazlından kinayedir.

Resulullah (sav) buyurdular ki: "İnsanoğlunun herbiri hatakardır. Ancak hatakarların en hayırlısı tövbekar olanlarıdır

25.01.2010 - Kaside-i Bürde

cok önemli

Selamun Aleykum,ben dahayeni üye oldum .kusura bakmayin ,konu basligini nerden yazacagimi bulamadim,bana bi arkadasim soru sordu,bende cevaplayamadim,sorunun cevabini burdan bulcagimi umuyorum,sorum su:Gey ve lezbiyenlik insanlarin kendi sapikliklarindan gelen bisey,peki es cinsellikteki hüküm nedir?LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ

15.01.2010 - lale1

cok önemli

konuyla ilgili dini bir telkinden çok piskolojik tedavi görmende yarar vardır çünkü bilim kabul etmiştirki artık eşcinsel istekler piskolojik rahatsızlıklar bölümünde tüm dünyada tedavi edilmektedir. Yani iradene buradan bir dini hükümle gem vurarak ruhsal problemlerini içinde mutasyona uğratarak farklı sorunlarla uğraşmaya başlarsın. zaten genbilimciler eş cinsel isteklerin erkeğin yada kadının oral sex ile yani ağız yolu erkekler vajinayı yalarken yada kadınlar penisi yalarken gelen sıvının mide yolu ile vücuda karışarak insanın DNA sında yaptığı hasarların çocuğa yansımadır diye bir genetik teori vardır.zaten piskiyatristler ilk tedavide eş cinsel isteklerin bir hastalık olduğunu hastaya telkin ederek bunu kabul edip ebeveynlerden gelen bu bozuk dna yoluyla kendisinin hasta olduğu ve iyileşebileceği yolunda hem ilaç hemde piskolojik uygulamaları vardır..selam ve dua ile..inşallah istekleriniz konusunda yardımcı olabilmişimdir..vesselam

19.01.2010 - talinet

yaratılış gayesini iyi

yaratılış gayesini iyi kavramayan bazı insanlar bu allahın verdiği nefis duygusunu kötü amaçlar doğrultusunda kullandıkları zaman karşımıza böyle sorular çıkıyor işte bunun kaynağı bildiğiniz gibi lut kavminden kaynaklanıyor bu durum doğuştansa dini hükümü cisel durunu hangisi daha baskınsa emir ve yasaklara bu koşullar altında gerçekleştirmesi gerekir ilk önce kendini erkek olarakmı hissediyor yoksa kadın olarakmı bunu saptadığı anda bütün emirleri yapması gerekir aksi halde karşı cinse değilde aynı cinsle münasebette bulunur sanırım insan aynı anda hem erkek hemde kadın olamaz sadece biri olur sanırım cevplar tatmin edicidir selam ve dua ile <ı_ı_ı ı

16.01.2010 - hasanaygur

zina

yapma kardesim.allaha sığın.seytanın esiriolma.esine, cocuguna sarıl.dua et.allah belki de seni bununla imtahan ediyo.bu dünyanı da ahiretini de karartma.nefsinin esiri olma.

14.01.2010 - cezamı çekiyorum

yapma kardesim

evlisin cocugun var.ne işin var chatle ?o zamanını bilisayar basında geçirirken al cocuğunu yanına onla ilgilen.allaha şükürler olsunki sana annelik duygusunu tattırmıs yüce allah.ben de yaptım.ama inanki bedeli cok ağır oluyo.yapma kardesim .allaha sığın.dua et.esine ,cocuğuna sarıl.bu dünyanı da öteki dünyanı da ziyan etme.

14.01.2010 - cezamı çekiyorum

Konular