ZİNA ŞEYTANIN PİSLİĞİDİR.

Zina ,sosyal ve içtimai hayatımızı mahveden en büyük ahlaksızlık olduğu gibi din hayatımızı da mahveden çirkin bir fiildir.Bu çirkin ve haram olan işin sosyal ve içtimai hayatta yayılmasında en mühim rolü kitle iletişim araçları oynamaktadır.İnsanların fikirlerine tesir edip istedikleri yöne sevk eden kitle ve iletişim araçları,toplumun nazarında zinayı öyle masumane,,öyle basit ve sıradan bir konuma getirmiştir ki , günah ve haram kavramlarından soyutlanan zina artık iki kişinin karşılıklı gönül ilişkisi,flört ,aşk sevgi ve seviyeli birliktelik ve romantizm adını almıştır. Hatta İslami kesimlerde bile zina yeşil aşk rengine bürünmüş yeşil aşkın içinde kapkara zina gizlenmiştir. Mimsiz medeniyetin temsilcileri film, dizi, şarkı ve öteki sanat dallarıyla zinanın şeklini aşk, sevgi, muhabbet ve romantizm şeklinde topluma lanse edip benimsetseler de dini ve vicdani hakikat nazarında bütün bu ilişkiler zinadır. Şekli, rengi, yeri ve zamanı ne olursa olsun birbirine haram olan kadın ve erkeğin zaruret dışı birlikteliği İslam nazarında zinadır. Zinanın işleniş şekli ise bulunulan konuma duruma göre bazen göz, bazen el bazen dil bazen ferçlerin birleşmesi şeklinde olur. İnsanlara aşk, muhabbet, sevgi, flört şeklinde sunularak basitleştirilen zina fiili cenabı hakkın katında büyük günahlardan sayılmış ve kurana göre şeytanın pislikleri olarak tarif edilmiştir.

Bugün kitle iletişim araçlarının vasıtasıyla altın tepside sunulan filmler, diziler, şehvet yüklü klipler hakikatte şeytanın pisliği olan zehirli zinadan ibarettir. Farkında olmadan yada bilerek bu telkinler ile nice insanlar birebir yada dolayı olarak zinaya düşerek şeytanın pisiliğine bulanmaktadır. Zinanın şeytanın pislikleri olduğu hakikatini bir temsil ile ifade edecek olursak işin vehameti daha iyi anlaşılır. Nasıl ki bir insan kendi pisliğini alıp miski anber diye yüzüne gözüne bedenine sürmez, onun kokusundan ve renginden iğrenir. Çünkü onun necis ve pis olduğunu bilir,eğer o pisliği miski anber diye alıp bedenine sürse ona deli divane derler.Çünkü aklı başında olan bir insan böyle bir şey yapmaz.Bu koku yüzünden herkesi yanından kaçıracağını bilir.
Öylede Cenabı Hakkın ahseni takvim suretinde yarattığı ve esmai ilahiyesine ayinedar yaptığı insan; şeytanın pisliği olan zinayı insan alıp bedenine, dinine, namusuna, imanına ve iffetine sürerek kirletip necis etse o insanın ne kadar deli divane olduğunu herkes anlar.

İşte bugün maalesef milyonlarca insan teknoloji sayesinde en ücra köylere kadar ulaşmış olan zina pisliğine batmış ve bulanmıştır. Evlisi, dulu, genci, yaşlısı her gün her saat her saniye zinanın bir çok çeşidini bilerek yada bilmeden işlemektedir. Zinadan uzak durulmadığı zaman sadece bedenler değil imanlar, dinler, kalpler ve ruhlarda kirlenecektir..Dışı süslü içi pis, dışı alıcı içi yakıcı olan zina pisliğiyle kirlenen insanların yüzleri dünyada kara ,ömürleri kısa olduğu gibi cehennemde de o kadar çirkin ve kötü olacak ki, (Zina edenlerin avretlerinin kokusu, bütün Cehennem halkına eza verir.) [Bezzar] hadisinin hakikatince cehennemdeki öteki insanlar bu kötü kokudan rahatsız olup, “bu kötü pis koku nereden geliyor diyecekler.. Onlara “Bu koku zina edenlerden geliyor” denilecek. Zahirde gayri meşru flört, aşk muhabbet ve zinalar heyecan aşk tutku arzu şehvet koksa da hakikatte cehennemdekileri bile rahatsız edecek çirkin bir kokudan ibarettir..

Eğer bir Müslüman şeytanın pisliği zina ile kirlenmişse kendini tevbe ve istiğfar ile bir an önce temizlemelidir. Yoksa o kokuları ve kirler cehennemin ateşiyle ancak temizlenir.

Zina günahını basit ve küçük görenlerin cehennemdeki akibetini ise cenabı hak Hz Musaya şöyle bildirmiştir. Ey Musa! "Zina edene giydirilecek olan ateşten gömlek, bir dağa atılsa, dağ yanıp kül olur"

Helal dairesi geniştir ve bütün meşru keyiflere kafi gelir, harama girmeye lüzum yoktur. Helalin geniş dairesine kanaat etmeyip şeytanın pislik zina sofrasından lezzetlenmeye gerek yoktur. Allahın helal kıldıklarını bırakıp şeytanın helal kıldıklarına tamah edilmez.Vesselam.Muhammed Şamil KAKÇA


5 yorum

azra çaresiz, namusu zevke rüşvet veriyorsun.

Bir insan düşünün imdaaat diye bağırıyor,o insana yardıma gidiyorsunuz bu seferde yardım etmeyin diyor,böyle bir hal sergilemek çelişki halidir.onun istediği tarzda usulde yardım etmemiz için bize naz ediyor.bu hal sorunlu olma halidir.şimdi çaresiz başlığı kullanarak yardım isteyen kardeşim.insanın omuzlarına yüklenen azim sermayesini azim işlerde kullanması gerekir.azim olan ;ömür,namus din ve iman sermayesinin mükafatı büyük olacağı gibi cezası da büyük olacaktır.şimdi eğer sen bu yaşına kadar muhafaza etmişsen namus ve iffet sermayeni o sermayeni kaybetme tehlikesi içerisindesin,namusuna kast eden bir halin ortamın ve düzenin içerisindesin.böyle bir ortamda bulunan kişinin bir an önce o ortamdan kaçması uzaklaşması gerekir.insan bir kuyunun içerisinde kaldığı zaman o kuyuda boğulma ihtimali vardır çünkü yağmur yağar ve o kuyuyu suyla doldurur oda boğulur gider.şimdi bulunduğun kuyudan kurtulmak için yardım istiyorsun yardım elini uzatanlara karşı ise elini vermiyorsun buradan çıkamam diyorsun.kaybedeceklerinin hesabını iyi yapamıyorsun demek ki.iki kere iki dört ettiği halde beş olmaz mı yolunu arıyorsun.
be kardeşim gözü dönmüş aklı şehvetle kirlenmiş zihni idlal olmuş bir adamın hedef tahtası olmuşsun. namusuna haram oklarını atmaya teşebbüs ediyor bu adam. sen hala o adamın hedef tahtası olmaktan kurtulmamak için çaba gösteriyorsun. çare isterken kendini çaresizliğinin içerisine atıyorsun
şimdi seni kurtarmak için ne yapalım.hem kurtarın , bana yol gösterin diyorsun hem de o işyerinden çıkamam diyorsun.kardeşim ne edelim.başınıza bir polis mi dikelim senin namusuna ilişmesin,işyerinde aranıza mayınlı bir arazı mi ekelim sana yaklaşmaya cesaret etmesin.sana biber gazlı savunma aletlerimi alalım yaklaşınca gözüne sık kurtul.yada üzerine alarm cihazımı takalım ki sana dokununca hemen cihaz ötmeye başlasın.Allah senin iyiliğini versin bunları yapmak yerine o pislik yerini terk et hicret et.evine barkına.ne bekliyordun haram iş ortamlarından.fıtratın değişeceğini mi zannediyorsun.işyerlerinde kadın çalıştıranlar neyi kadını çalıştırıyorlar sanıyorsun,.tabi ki etinizden sütünüzden bedeninizden faidelenmek için çalıştırıyorlar. Çünkü kadın olarak sizler cazibe merkezisiniz. sizin nazarında karşınızdaki patronlar ne kadar evli, çocuklu, yaşlı, hacı, hoca görünüp abi deseniz de onların nazarında sizler birer cazibe merkezisiniz. her hareketiniz ,her haliniz, her fiiliniz ,davranışınız onlar için şehvete kapı açan arzuya meyil veren şeylerdir.fıtratı değiştiremezsiniz.karşındaki ne olursa olsun isterse yakınının olsun.değişmez.fıtrat yalan söylemez.kadın veya erkek baş başa kaldığı zaman kardeşinin karısıyla , kaynıyla ,yada geliniyle yada akrabasıyla o fıtri meyelanı şeytan harama günaha zinaya çevirebilir.bu benim babam yerindedir bu benim abim yerindedir bu benim kardeşim yerindedir sözleri sadece aldanma ve aldatmadır.bıçağın tabiatında kesmek vardır.ateşi tabiatında yakmak vardır.kadın ve erkek beraberliğinde ise zina vardır, taciz vardır, tecavüz vardır.bu kuralı değiştiremezsiniz.
çalıştığınız ortam haram olduğu için harama kapılar açılıyor işte.evli çocuklu bir adam size namusunuza yan bakıp yeltenebiliyor.isterse çarşaflı olun bu değişmez.çünkü varlığınızda cazibe fitne vardır.arzu var.mutlak şeytan bir hareket verir bir oynaşma kıpırtadma noktası verir.sen istediğin kadar namuslu ol görün yada giyin.karşıdaki için sen kadınsın arzusun.değişmez bu kural..evli olması sana sarkıntılık etmeyeceği manasına gelmez.nice bayanlar böyle zebil olup gitti patronlarının ellerinde metres oldu çıktı.eğer işyerinde yediğin bilmediğimiz haltların varsa ve o adam bunları sana karşı koz olarak kullanıyorsa korkma.korkacağın şeylerden daha büyük şeyler kaybedeceksin unutma.nice bayanları hep böyle küçük korkularla kandırıp iğfal ettiler.kendilerine seks kölesi ettiler.nice bayanları msn lerde soyup sonra şantajla mahvettiler.unutmayın bir kere rezil olmak binlerce kere zillete düşmekten iyidir.bir kere kirlenmek binlerce kirlenmekten iyidir.kadın eşi çocuğu bilmesin diye genç kız ailesi bilmesin diye gidip nice alçakların seks kölesi olup pazarlama aleti oluyor.bunlara karı oluyor.neticesi ne olursa olsun o adama teslim olma ve ordan çık.eğer iğne acısından korkuyorsan elini akrep deliğine sokmayacaksın.namusunu ve şerefini kaybetme tehlikesi olan bir yerde seni tutacak hiçbir şey olmasın.şeytanın telkinlerine aldanma.hadisin dediği gibi Allaha kadının en yakın olduğu yeri olan evinde otur.kocanı bekle.sokaklar çarşılar işyerleri hep pislik kusuyor.zina kusuyor.şeytanın cirit attığı yerler olmuş çarşılar pazarlar.
.nice kadınlar işyerlerinde mahvoluyor .nice kadınlar kızlar genelevlere pazarlanıyor işyerlerinden. Düştün mü sahibin hiç kimse olmaz ne devlet olur ne ailen olur.çünkü namuslar şereflerin ehemmiyeti yok.adam güzelce tecavüz eder yaptığı yanına kar kalır.bu ülkede hep yapılanlar zalimlerin yanına kar kalır çünkü adalet sistemi yok.müslüman müslümanın namusuna ırzına tecavüz ediyor saldırıyor.eğer o işyerinde kalmaya devam edersen istemeyerek yaptığın şeyi isteyerek yapacaksın.yavaş yavaş kabulleneceksin şeytan sana zamanla lezzet verdirecek yada susarak onun cesaretini artırıp kendini zebil edeceksin.kaybedeceğin şey rabbinin sana emanet verdiği en değerli elmaslarındır.bir alçak adamın elinde kaybettiğin şey senin bütün hayatını etkileyecektir.ahir zamanda yaşıyoruz.harama günah işlemeyenlerin ayıplanmadığı zamanda yaşıyoruz.eğer sözleri tutmazsan bu işin mesulu kendin olacaksın.
Allaha dua etmekten utanma.haram bir ortamda çalışan insanın başına her şey gelmesi normaldır.
eğer kendinden iğrenip nefret etmek istemezsen aklını başına al.kendinden nefret etmenin öyle noktasına gelirsin ki intihar eder gidersin.unutma cazibe merkezi olan insanların çekim olanı olduğu sürece erkekler kadınlardan uzak durmazlar.nice kadınlar abisi dediği babası dediği kardeşi dediği adamların zulmüne tecavüzüne maruz kaldılar.o adamlar tarafından satıldılar.adamın aklı fikri zihni kalbi artık kirlenmiş adamın tek bildiği var seni elde edip arzularını tatmin etmek.kardeşim Allaha yalvarıyorsun seni ordan kurtarsın diye.acaba Allah sana şehitlerimi yardıma gönderecek yada cebrailimi gönderecek tam adam sana kötülük ederken.yada hızırımı gönderecek.vurup adamın ağzını yamultacak. Yada bir film kahramanını mı gönderecek gelip seni o adamın elinden kurtaracak.yada gökten melek ordularımı gönderecek. aklını başına al kardeşim.çare kapılarını kapatarak çaresizliğe kendini atan sensin.belki seni orda aldığın para belki kariyer belki ortamı tutuyor yada başka bir şey ama unutma bu sayılanlardan daha kıymetlidir senin namus, iffetin ve dinin.yok bunların ehemmiyeti yoksa o zaman başına geleceklere rıza göster.vesselam.


Boş ve abes sözlerin maskaralığını yapmaktansa
güzel sözlerin hamallığını yapmayı tercih ederim.

01.02.2010 - tahkik

çaresiz

ben bir büroda sekreterim patronum bana aşık oldu yaklaşık 2 yıldan belli burda çalışıyorum elimden geldiği kadarıyla uzak durdum hep evli ve iki çocok babası hemde bu işe ihtiyacm var çıkamıyormda başka işde bulamıyorum geçenlerde istemesemde ona karşılık verdm yani seviştm onunla şimdi çok pişmanm vicdanm rahat deil ölmeyi bile denedm ama bu cann bze emanet olduğunu blyrum bu yaptğm zinaya geçti blyrm şimdi ne yapmalıyım onuda blmiyorm

20.01.2010 - azra25

belli olanlar...

Bak azra, Kur'an-ı Kerim'i / mealini aç ve oku. Şüphesiz bellidir bir insanın rızkının ne olduğu, sen edebinden namusundan imanından vs. vs. kendinden sorumlusun. Dünya oyun ve eğlence yeridir, dünya müminin hapishanesidir. Kazandığın kazanacağın paranın sana sonsuz ahiret hayatında faydası olmayacağı gibi bu yolda işleyeceğin günahlardan sana yalnızca zarar vardır. Helalinle çalışabileceğin bir iş her zaman mutlaka vardır. Kimsenin zaruri ihtiyaçlarını karşılayacaktan fazlasına ihtiyacı yoktur, ama nefsim dersen ona dünyaları versen yetmez. Sakın ama sakın nefsine boyu eğme. "Sille-i Hüda'nın sedası olmaz, bir de geldi mi devası olmaz"

03.02.2010 - srhnc

slm

slm ben 26 yaşındayım hiç zinaya bulaşmadım evlenme gibi bir durumumda yok şuan için normalde 3 günde bir mansturbasyon yapma gereği duyuyorum rahatlamak için ama uzak durma adına 1 hafta 10 gün uzatabiliyorum 10 uncu günde sabaha kadar mansturbasyon yapmak zorunda kalıyorum eğer eğer masnturbasyon yapmazsam gün içinde sapıklaşıyorumm zinaya yatkın kadınlara yaklaşmaya başlıyorum auyrıca mümkün olduğunca namazda kılıyorum bu laneti yapmazsam namazımda aksıyor yardımcı olursanız sevinirim

01.01.2010 - labtec

bu arkadaşımıza kendi fikrimi söylemek istiyorum

öncelikle çok iyi düşünen bir arkadaşımız günümüzde evlenme yaşı ister istemez uzadı. biz ne kadar masum ve kötü şeylerden uzak dursak koşullar bizi o duruma çekiyor. ama zina etmek çok günah. gençlerinde istekleri oluyo. biz toplum adına zinadan kaçarsak herşey çözülür diye düşünüyorum. kurunun yanınanda yaşta yanıyor. bu arkadaşımız altın kalpli bunu düşünmesi bile beni duygulandırdı. namaz konusunda benimde bilgim olursa sevinirim

22.11.2011 - adımı vermek istemiyorum

Konular