allah beni zinadan kurtardı

evliyim.iki yıldır eşimi aldatıyordum.bunun yanlıs günah olduğunu bile bile hemde.o da evliydi.onla beraber oluyorduk.ben herdefasında pişman olup yine gidiyordum ona.şeytanın oyuncağı olmustum.çok güzeldim.defalarca vazgeçmeye calıştım.yapamadım.biliyordum.çok büyük bir günahtı bu.sonra bir kaza geçirdim.allah bana verdiği bütün güzelliği bir anda aldı benden.güzelliğime imrenerek bakanlar çirkinliğime bakar oldu artık.ben bunu hakettim.şimdi tövbe ettim.acaba geçmi kaldım bilmiyorum.allah beni affedermi.bu vicdan azabıyla yasayamaz oldum.canım cok yanıyor.yasamak istemiyorum.hergün allaha sana şirk kosup isyan edeceksem canımı al diye dua ediyorum.eşimi haketmiyorum.böyle nasıl yasıcam.bilmiyorum.bu yazı herkese ibret olsun.ahirette bunun hesabını nasıl vericem.zina yaptığım için allah güzelliğimide mutluluğumu da aldı.allah bu kazayla aklımı basıma getirdi.ya ölseydim orda.tövbe edemeden gitseydim.allahım senden gelen hicbirşey kötü değildir...


4 yorum

ALLAH ıslah etsin tövbeni

ALLAH ıslah etsin tövbeni kabul etsin ama bu kadarda olmazki abla ya madem bilyorsun kötü olduğunu niye yapıyorsun bak şimdi kaza ggeçirdikten sonra o adam yüzüne bakıyormu ben burdaki yazıları gördükçe halime şüükrediyorum sonsuz şükür ediyorum. kazadan öönce tövbe etseydin bence ALLAH ın dahada hoşuna giderdi tövbe etmemiz için illa başımızdan kaza geçmesimi lazım

inşallah tövben kabul olur amin

16.01.2010 - fatal fani

kurtuluş

Allah doğru yolu gösterir.. iyi yaşamak senin elinde..

13.01.2010 - erkek

Eşiyle Yetinmeyene İlahi Azap Yeter.!

Kardeşim rabbimin merhametinin eseridir başına gelenler. merhametli rabbin seni ebedi sonsuz azapla değil bak dünyada küçük bir ceza ile cezalandırmış. hayat yolunda önüne çıkan levhaları okumayan ve gittiği yolun uçurum olduğunu görmeyen .yaptığı hatalı sollamaları görmeyen.keskin haram virajlarını fark etmeyen,önündeki cehennem var,azap var ateş var levhalarını görmeyen kulları cenabı hak işte azabın kırmızı ışıkları ile durdurur.ona der haddi ve sınırı aştın,kuralları çiğnedin.cezayı hak ettin.diyerek onu frenler.ve ona ceza verdirir.bu ceza ona rahmettir.çünkü belki o şehvetin arzunun hızı onu felakete helakete götürecekti.ama merhemetli rabbi onu ceza ile yavaşlatarak merhamet etti.rabbine şükür et niceleri bu günah hızlarının kurbanı olup ebedi hayatları mahv ediyor..hayat imtihan yolunda küfür haram kazalarında helak olup gidiyorlar.rabbimin sana verdiği ceza sana rahmettir.

Kardeşim nefis ve şeytan insanın elindeki nimetleri sanki kendi kazanmış gibi harekete sevk ederek onu isyana atar.onu günaha sürükler.elindeki güzellik ile onu aldatır.güzellik nimetini isyana, ebedi zarara çevirttirir.eşinin sadakatini kırmaya teşvik ettirir.güzellik nimetinin içindeki şükrü unutturur.güzellik hazinesini şehvet haramilerine yağmalattırır.kimi güzeli çıplak gezdirerek yağmalattırır.kimini ise bire bir zinaya iterek yaptırır.güzelliğini eşine karşı kullandırıp ona layık değilmiş gibi gösterir.elmasları götürüp demirciler pazarında demir fiyatına bozdur detirtir.o ebedi sermedi baki kalacak güzelliği mahvettirir.günah ve isyan ile.ona öyle bir azgınlık verdirir ki o güzellikle kişinin artık imtihanı bu olur.güzelliği ahlak güzeliği ile birleşmediği için isyana döner.o güzellik nimetini şehvet haramilerine parça parça koparıp attırır.rabbim o güzele haddini bildirir der ki, güvendiğin o güzellik baki değil fanidir.çürümeye bozulmaya, dağılmaya mahkumdur.ne güzel yaratmışsın beni rabbim diyen onun nimetini bilir.ama ne güzelim diyen kişi ise o güzelliği ile kendini başkalarını yakar.öyle zanneder ki güzellik demek her gün onu pazarlamak demektir..nefis ve şeytanın telkini ile harama isyana günaha dalar.güzelliği başına bela olur.ebedi güzelliği kaybeder.rabbim size merhamet etmiş ki elinizden almış güzelliği.o güzellik yüzünden imanınız, dininiz, iffetiniz ahiretiniz neredeyse harap olacaktı.

Üzülmeyin güzelliğiniz gittiği için kardeşim, hiç olmazsa ebedi güzelliğiniz olacak,
ebedi saadetiniz olacak,
ebedi gençliğiniz olacak.
Ebedi mutluluğunuz olacak,
rahmeti ilahiye sizi böyle imtihan ettiyse hayır vardır.güzelliğinizin dostları olanlar artık belki yanınızda olmayacaklar.size gurur veren şeytan artık gelip size ne kadar güzelsin demeyecek size bu sefer ne kadar çirkinsin diyecek yüzüne kimse bakmaz diyecek.olsun kardeşim ebedi sonsuz hayatımızı yakacak olan her şey bize düşmandır.
keşke zamanında bilseydin nefsinin ve şeytanın sizin ne büyük düşmanınız olduğunu,
keşke bilseydin ebedi hayatınızın mahvedicisi olduklarını,
nice büyük insanlar küçücük lezzetler için nefislerine düşman olmuşlar,
Allah la aralarına giren her şeye düşman olmuşlar,
rablerinin sevgisini kaybettirecek her şeye herkese düşman olmuşlar,
rablerinin huzurunda olmaktan saadet duymuşlar o huzuru kaçırmamak için her kesten her şeyden kaçmışlar.
bilseydiniz rabbinizin huzurundaki lezzeti ,
bilseydiniz rabbinizin kitabındaki lezzeti
bilseydiniz rabbinizin emrettiği ibadetteki lezzeti
bilseydiniz rabbinizi marifetle bilmekteki lezzeti
bilseydiniz imandaki saadeti sevinci
bilseydiniz sünnetteki edebi hayayı fazilete,
bilseydiniz haramlardaki lezzetin gizli zehrini,
bilseydiniz günahtan kaçmaktaki manevi lezzeti,
bilseydiniz cemaat ve tarikat ortamlarındaki manevi sürurları,
bilseydiniz nefsinizin hoş gösterdiği lezzetteki felaketi,
bilseydiniz imanda gizlenen esrarları ve envarları
böyle bir küçük,geçici ,batılfani zail,alçak lezzetlerin kapısında dilenci,ardına düşerek zelil olurmuydunuz.
çocukların kollarındaki, helal temiz eşin kollarındaki, manevi helal lezzeti bırakıp başka kollarda saadet lezzet ararmıydınız.anlık,kısacık küçük lezzetler için ömür boyu pişmanlık ,acı ve keder zehirleri yutarmıydınız.
Kardeşim bir bilseniz,
bizler küçük bir heyecan,
küçük bir lezzet,
küçük bir arzu,
küçük bir yanlışlık,
küçük bir şehvet ,
küçük .bir dünyalık,
küçük .bir öpmelik
küçük .bir tutku,
küçük bir makam,
küçük bir yokluk,
küçük bir hastalık ,
küçük bir yalnızlık ,
küçük bir fakirlik,
küçük bir bela,
küçük bir muhabbet,
küçük bir haram ve nice kücücük şeyler için imanımızdan vazgeçiyoruz. Halbu ki bizim aksimize eski ümmetlerden Allaha iman imanlarından dönsünler diye dinlerinden dönsünler diye başlarından testereyle ortadan ayaklarına kadar kesildikleri halde,etleri kemiklerinden demir taraklarla ayrıldığı halde ne imanlarından ve ne de dinlerinden vazgeçmemişler.bizler ise bırak bu işkenceleri küçük gayri meşru lezzetler için dinimizden, namusumuzdan ,mukadesatımızdan vazgeçip,
küçük bir dünyalık için,
küçük bir makam için,
küçük bir kariyer için,
küçük bir korku için,
küçük bir açlık için ,
küçük bir şehvet için
küçük bir hayat için koca ebedi sonsuz cennetten vazgeçiyoruz.artık aklımızı başımıza alalım.

İnsanın duygu ve hissi hali rüzgarın önünde savrulan kayığa benzer. nasıl ki bir gemi rotasız, kaptansız, pusulasız olmaz pusulasız kaptansız kalan gemi sürüklenip başını kayalıklara çarpar batar.işte aynen bunu gibidir.özellikle duygu yoğunluk sahibi olan kadınların duyguları hisleri.hisler duygular pusulasız gemi gibidir..o hisleri pusulasız, kaptansız, yelkensiz başı boş bırakmamak gerekir,yoksa gider hüzne eleme kedere çarpar ruhu kalbi batar boğulur.
Hissiyatları kendine esir eden nefsin her sesine kulak vermemek gerekir. çünkü nefis ücreti peşin sever.lezzet keyif gelsin derde nasıl gelirse gelsin. O sadece alacağı lezzet düşünürken lezzetin zevalindeki elemi hesaba katmaz. Kör hissiyat onu aldatır zihninin maşukundan başka bir şey ile meşgul olmasını istemez.maşuku ile arasındaki her şeye düşman olur onları arada görmek istemez.bazen bu eş bazen bu anne baba bazen kardeş bazen çocuk olur,o aşk onun aklının kalbinin başka bir şeyle meşgul olmasını istemez,kalbi akıl fikir hep aşıkla meşgul olur. Aklında fikrinde sadece maşukum olsun der. Nasıl Allah aşkıyla kemale erenler huzuru daimiyi kaçırmamak için aradaki esbabı yok saymışlar inkar etmişler bir nevi yokluk perdesine sarmışlarsa öylede bu gayri meşru aşk sahipleri de vehmi baskılar ile maşuku ile arasındaki her şeyi yok farzederler.bir nevi inkar ederler.onlara içten içe düşmanlık ederler.çocuğuna düşmanlık eder kavuşmaya engel olduğu için,eşe düşmanlık eder kavuşmaya mani olduğu için,ana babaya düşman olur yanlış kişiyle evlendirdi diye vb gibi şeylere kadere düşman olur niye zamansız çıkardın diye.bu şekilde bir davranışla inkar psikolojsiyle bir nevi huzur ve mutluluk bulmaya çalışırlar.maşukundan başka hiçbir şey yokmuş gibi tasavvur ederler.ev ihmal edilir,çocuklar unutulur,eşin hakkı hukuku unutulur,dost ve ahbaplar unutulur.kendisi huzur bulmak için herkesi her şeyi yok sayıp unutsa da.onlar vardır.ve hakları hukukları gasp edilmektedir.sizde belki çokr şeylerinizden vazgeçmiştiniz ama neyse ki merhametli rabbim tarafından geçte olsa uyandırılmışsın.

İşte bak kardeşim hayatın kırık dökük parça paramparça oldu.
Dün hayatından 50 derece lezzet alırken şimdi ise sıfırın altında 50 derece elem alıyorsun.
Dün gülerken bugün ağlıyorsun,
Dün neşeli iken bugün hüzünlüsün,
Dün hayat ve zaman dilenilerken bugün ise hayattan ölüm dileniyorsun.
Dün elinde mutluluk vardı şimdi hepsi kırık dökük elinde kaldı.
Dün saadet heyecan vardı hayatında bugün hüzün yağıyor gönlüne
Dün bahardı hayatın şimdi ise soğuk kışa döndü donduruyor seni
Dün ilkbahardı gönlün şimdi ise fırtınalar esiyo,
Dün gönlünde yaz ın şenliği vardı şimdi ise acı ve keder şimşekleri çakıyor pişmanlığın baykuşları ötüyor .
Dün zevk bulutlarının üstündeydin bugün sanki yerin dibindesin.
Dün haramın toz pembe düşlerindeydin, bugün ise felaketin açı çığlıklarıyla uyandın.
Dün haramın bir tatlı düşündeydin bugün ise acıların kabuslarıyla uyandın.

İşte kardeşim hayatımızı böyle kırık dökük hale getiren hevamızın şeytani arzularıdır. rabbimizin bize çizdiği helal sınırlarındaki helal olan keyfimize kafi gelen lezzetlerini bırakıp haramın küçük bataklıklarında lezzet aramanın sonucudur.
Gördün ve anladın ki artık dünya insana bir üzüm yedirse bin tokat vuruyor.
bir haram lezzetin binlerce gün acısı sancısı var.
bir haram lezzetin aylarca yıllarca pişmanlığı gözyaşı var,
bir haram lezzetin aylarca yıllarca nedameti kederi var.
bir için binlere katlanıyoruz işte,
bir için binlere mahkum oluyoruz,
bir lezzet için binleri feda ediyoruz.

İnşallah bundan sonra hayatını ve bededenini gayri meşru lezzetler için değil rabbin için ebedi hayatın için feda et.rabbin seni azgınlaşmış,firavunlaşmış,nemrutlaşmış,zalimleşmiş,alçaklaşmış,nefsinin ve şeytanın elinden kurtarmış,bu bela ve musibet senin inşallah günahlarına keffaret olur. Seni mahveden güzelliğin gitmiş ama o bunu hak etmiş, çünkü güzellik başına bela olmuş, ondan kurtulduğun için üzülme. İnsan zulm eder ama kader ise adalet eder. Rabbin gizli adalet etmiş, ya açıktan etseydi seni dünyada rezil edip yaptıklarını dökseydi ortaya. Rabbim settar ismiyle örtmüş cebbar ismiyle adalet etmiş, gaffar ismiyle af etmiş rahim ismiyle merhamet etmiş.

Kardeşim her kötülüğün başı iletişimsizlikledir.koparınca eşinle ailenle çocuğunla iletişim bağlarını iletişim eksiklikleri ile başlamış bütün kötülükler. Eşinden,dostundan manevi maddi iletişimini koparınca.başka yerlerle iletişime geçilir.yani iletişimin yönü değişir.iletişimsizlik kişileri yalnızlığa garipliğe iter.kullarla iletişimi kopan insan nefis ve şeytanla muharebeye başlar.onunla hasbihale başlar.o şeytan ona yeni iletişim kanalları bulmaya başlar.yolları gösterir.iletişimin yönünü değiştirip iletişimini harama sevkeder..evlerde bütün iletişim imkanları vardır.iletişim araçları dolu dolu kullanılır.ama evdekilerin iletişimi kopar,başka kanallarla iletişime geçildiği için .ne sevinçlerinden haberleri var.ne hüzünlerinden haberleri var.nede içlerindeki fırtınalardan haberleri olmaz eşlerin..çünkü kadın başka iletişim kanalları bulmuş kendine eşiyle çocuğuyla eviyle diniyle kopmuştur iletişimi,bu kopukluk onu iyice uzaklaştırır evinden ailesinde,ailesinden uzaklaştıkça yakınlaşır gayri meşru sevgiliye telefonla msn ile buluşmalarla,o iletişim kanalından aldığı yalancı vaatler iltifatların ardından sürüklenir isyana günaha harama,gönül akıl fikir arzu bağları eş ile kopar ama sevgili ile her an işler durmadan.şeytan işlettirir o kanallarını .taki rabbin gazabı o telleri koparıncaya kadar.o gazap o kadının eşiyle kendisiyle bağlarını koparır.tecrit eder.işte geldiğiniz nokta burası kardeşim.eşinizle aranıza soktuğunuz iletişim kanalında boğulmuşsunuz.gayri meşru haram iletişim kanalları insanı batırır.bitirir.tüketir.lezzetler karşılığı imanlar tükenir haramda,lezzetler zevkler karşılığında iffetler namuslar tükenir.heyecanlar tutkular arzular karşılığında namuslar tükenir.evet kardeşim bu olaylar yüzünden hayatınla manevi maddi tellerin rabıtaların kopmuş kısmı olarak ama hiç olmazsa çocuğun ve eşinle kopmasın.onlarla koparma bağlarını.onlarla birleş seviş danış.o çocuklarla bağlarının sağlam olması demek senin rabbinle bağlarının sağlam olmasına bakar.rabbinle aranızdaki irtibatlar koparsa.gelmezse rabbinden ışıklar o zaman karanlıklarda kalır kalp ruh akıl.karanlıklarda kalan insan önünün görmez,her şeye çarpar devirir.yıkar dağıtır.zifir karanlık onu kör eder.işte insanların rableriyle koptuğu için manevi telleri rabıtaları karanlık da kalmış hayatları ruhları kalpleri,o karanlık hayatlara ışık olsun diye alkol ile aydınlatmaya çalışıyor insanlık,zina ile karanlıktan kurtulmaya çalışıyor.ama batıyor batıyor.üzülme rabbinle bağlarını yeniden kur tövbe ile nedamet ile gözyaşı ile zikir fikir ile ibadet ile.çirkinleşse de yüzün hayatın çirkinleşmesin tövbe ile temizle hayatını istiğfar ile temizle bedenini.rabbiyle bağları nurani bağları sağlam olanın kalbine nurlar hikmetler gelir.manevi bağları şeytanla bağlanın kalbine hikmetler değil ihanet fesat telkinleri gelir.işte siz yanlış yerlere iletişime geçmişsiniz.artık rabbinizin rızasını kazanma için iletişime geçin.mutlak rahmetin karşısında günahınız ne mana ifade eder ki,
Ne acıdır ki kardeşim günahımızı kimseler bilmesin diye gayret gösterirken o çirkin işimizi rabbimizin görmesinden bilmesinden rahatsız olmayız. acaba yaptığımız işi insanlar bilse takdir ederler mi acaba yaptığım işi gurur verici sevindirici olarak görürler mi,acaba yaşananların gazetelerin birinci sayfasında çıkmasını istermiyiz,acaba hakikat levhasında günahın rengini şekli kokusu nasıldır.rabbine şükür et ki kardeşim.gazetelerin başlıklarına düşmedin.milletin diline düşmedin,çocuğunun diline düşmedin.rabbin seni o kötü ticaretten kurtardı.hakkı batıla,iyi kötüye namusu zillete iffeti iffetsizliğe dünyayı ahirete değiştirme ticaretinden kurtardı.bu kaza ile ceza ile aklını başına,merhameti kalbine insafı vicdanına koydu.

Unutma ki kardeşim şu beden sarayının kapıcısı olan insan o kapıdan içeri hevesat,nefis haram günah anarşilerini koyarsa gönül kalp muhabbet kapılarına onlara açarsa,o azgınlar asiler kafirler o kalp dil gönül kapılarından içeri girip,sarayda gönülde ihtilal çıkarırlar.zinacı intihar bombacıları, o şehri beden sarayını fesada verir.mahveder.insan kalbi bedeni sağnak gözyaşı yağmurlarına tutulur,feryat figan fırtınalarına tutulur,pişmanlık dolularına maaruz kalır,bela musibet vaveylalarına düşer.gözünü intiharda belada,isyanda pişmanlıkta hastanede rezillikte yada kabirde açar.insanın vicdanı onu girdiği günahtan çıkması için ihtar ederken,hevasat nefis ise onu küçük günahta tutmaya çalışır.şeytan sanki o gayri meşru lezetten alacağı lezzet helal ve hakkıymış gibi harekete sevk eder,sanki işi zina ile sonlandırmazsa yatak ile sonlandırmazsa hakkı gasp olunacakmış gibi bir his verir.sanki o zina olmasa o yokluk hayatında büyük eksiklik olacakmış gibi davranmaya iter,insan vazgeçme meyiline girince yine şeytan bastırır,bir kereden bir şey olmaz dedirtir.birlerin binlere kapı açacağını şimdilik göstermez.lezzet ve zevk gelecek yerden namusu esirgetmez.bu noktaya kadar geldin haydi son hamleyi yap telkini verir.alacağı küçük haram zevki heyecanı lezzeti gözünde öyle büyütür ki,o büyüme karşısında her şey küçülür gözde eş,çocuk namus şeref iffet iman cehennem korkusu ahiret azabı korkusu,ile yapacağı işin haramlığı küçülünce zina vücuda gelir.şeytan ona şunları söylettirmez o zaman ,karşısına çıkan manileri aklettirmez,gizli uyarıları ihtarları belli ettirmez.hislerin ve duyguların kontrolündeki insan akletmesine yardımcı olacak aklı kalbi fikri ruhu vicdanı dürüp katlayıp susturur.
niye buradayım
neden buradayım
ne işim var burada
bu adam benim neyim
bu adamın yanında ne kazanacağım
bu adam benim dostum arkadaşım neyimdir.
dostumsa niye beni harama çağırdı.
arkadaşımsa beni niye günaha atıyor,
din kardeşim ise niye benim iffetimi namusumu çalıyor,
bir gün bu adamla bir saat bu adamla yaşayacağım bir ömür boyu eşimle,eşimle alacağım helal lezzeti bırakıp burada yabancı bir kolda haramdan ne umuyorum.
burada ölsem eşim ne olur,
çocuğum sahipsiz kalır,
evim sahipsiz kalır,
bu çocuğun annesi zina ederken ölmüş yarın yevmi mahşerde şu peygamberin ümmetinden kadın zina ederken ölmüş diyecekler,
diyecekler,bu adamın karısı zina ederken ölmüş aşığı yanında ,
şu kadın var ya musalla taşındaki kadın zina ederken ölmüş diyecekler,
şu kabirde yatan kadın var ya zina ederken ölmüş mezar taşı yok.vs vs denilecek.değer mi işte kadınların bir saatlik gayri meşru lezzetlerin bedelini ömür boyu zilletle ödemesine.

Geç kalınsa da bazı şeyler için yinede elinizden tutan rabbiniz olmuş.tam batarken günahın haramın bataklığında size rahmet inayet mağfiret elini vermiş.bu merhametin karşılığını ödemek sizin boynunuzun borcu artık.burada pişmanlık edip tövbe etmenin imkanı ve karşılığı vardır.ama ahirette pişmanlığın nedametin hiçbir faidesi olmayacaktır.çünkü dünyaya ikinci kere geri gelme imkanı olmayacaktır.rabbin seni ona şirk koşman için yaşatmıyor.mühletini iyi değerlendirip hakkıyla ona kul olman için yaşatıyor.
belki iki sene boyunca rabbin seni hep kötü andı.
şu kulum ne kadar zinacı bir kul,.
şu kulum ne kadar sadakatsiz kul,
şu kulum ne kadar merhametsiz bir kul,
şu kulum ne kadar şeytanın esiri olmuş bir kul,
şu kulum ne kadar divane akılsız hayasız bir kul,dedi belki ama şimdi ise
şu kulum ne kadar çok nedamet eden bir kul,
şu kulum ne kadar ibadet eden bir kul,
şu kulum ne kadar gözyaşı döken bir kul,
şu kulum ne kadar benden korkan bir kul ,
şu kulum ne kadar tövbe eden bir kul,
şu kulum ne kadar secde eden bir kul diyerek yad edilmek fırsatı verilmiş eline onu iyi değerlendir.rabbin seni sadece zinadan değil belki azaptan kurtardı,zilletten kurtardı,imansız gitmekten kurtardı.

kardeşim hadiste vardır ki, la ilahe illallah diyerek imanınızı yenileyin.şimdi sen;günahla haramla, isyanla nisyanla fısk fücur ile kirlenip bozulan batan necis olan eskiyen pörsüyen nikahını yenile
hayatını yenile,
imanını yenile
tövbelerini her gün yenile
dilini kalbini ruhunu zikirle fikirle ibadetle yenile.
kaybettiğin bozduğun eşine çocuğuna olan sevgini muhabbetini yenile
şehvete harama dönen kıbleni imana kurana sünnete döndürerek yenile,
hakkını hukukunu gasp ettiğin keşilerin haklarını yenile,
öyle ameller öyle kulluk yap ki rabbin sana senin günahını hatırlatmasın.unuttursun yevmi mahşerde.ameline işleyen bu cürmü temizlesin.unutma günaha isyana zinaya atan nefis ve şeytan olduğu gibi ümitsizliğe isyana atanda onlardır.ruhunu kalbini aklını iman kuran nuru ile aydınlat karanlıkta kalmasın kanalıklarda kalan yerlerde vahşet,ürperti korku olur.şüpheye bile düşme ki rabbim beni affeder mi diye.vicdan bekçisini susturmak zordur.o ağlar çünkü o üzülür ki niye sahibimi günahtan vazgeçiremedim ,onu harama düşürdüm.bırak o ağlasın susturulduğu için sesi günah zamanı gür çıkmıyordu ve duyulmuyordu.
Kardeşim rabbime Abdulkadir Geylani ağzıyla,Bişri Hafi ağzıyla,Fudeyl bin iyad ağzıyla ve sahabi ağzıyla tövbe et ki, tövbelerin gök sema kapılarından geçsin.orda red edilmesin.rabbim seni affettiği gibi mağfiret de etsin.
kardeşim tedavin Kuran ve sünnet olacak 14 00 senedir inanların manevi yaralarını cürümlerini tedavi eden kuran ve sünnet eczaneleredir.onun temsilcisi olan hak tarikat ve cemaatlerdir,o sığınaklara gir.ahir zamanın hiç bir şeyi tekin değil.oluk oluk insanlar cehennene akıyor.şeytanın ordularına ilhak oluyor.imanları yakıyor.seni günaha isyana harama çağıran yerlere değil seni aherete ebedi saadete nimete sırlara çağıran yerlere git.çünkü oralarda manevi cennetin kokusu havası lezzeti saadeti vardır.


Hayat Gayeyi Maksadını Bilenlere Güzeldir.
Bilmeyenlereİse Zehir Zikkım Bir Gazeldir.

30.12.2009 - tahkik

haklısın

allah senden razı olsun kardesim.okurken ağladım tutamadım kendimi.yüce allahım senin mekanını cennet etsin.bu yazıyı sana okutan yorum yazdıran yüce allahıma binlerce kere şükürler olsun.

13.01.2010 - cezamı çekiyorum

Konular