ben müslümanım

şerefsiz kızım okulu hemde imam hatip lisesini terkedip bana inat bir alevi ile kaçarak evlendi. bunu asla kabüllenemem.ve o şerefsizi evlatlıktan reddettim.çünkü bu gün görünen aleviler asla ve kat'a müslüman değillerdir.bakıyorum da kendilerinin müslüman olduğunu söyleyen aleviler,islamın şartının kaç olduğunu ve kaçını yaptıklarını,imanın şartının kaç,hangilerine inandıklarını bir kere gerekçeleri ile ayan beyan söylesinler.islamın şartlarına inanmayan müslüman,iamanın şartlarına inanmayan mü'min olabilirmi? şimdi deniyorki müslüman olanlar her şartı yerine getiriyormu?.şartları kabul etmek ayrı,inanmamak atrı olup küfrü gerektirir.imanın şartlarıise böyle değildir.Amentü'yü bileceksin kalbinle tasdik,dilinle söyleyeceksin,.öyle sazla-cazla oynayıp,içkiyle mü'min-müslsman ve ibadet olmaz.
Buraya o alçak şerefsiz bu yazdıklarımı okusun diye yaziyorum.çünkü o hem benim tarafımdan hemde ALLAH tarafından lanetlenecektir.Ancaaaak Doğru yola ALLAHIN yoluna KURANIN yoluna.Rasülullahın yoluna Eh'lisünnetin yoluna dönerlerse umulurki affedilirler.
EYYYYYYYY.alevi olduğunu söyleyip duranlar. bilrim ki 12 imamın yolundasınız. onlara tabiisiniz.onlara kulsunuz. şayet öyle olsaydı,Allah"kula kulluğu emretseydim kadının kocasına secde etmesini emrederdim" diyor Kuranda.gafletten uyanmanın zamanı geldide geçti bile.


5 yorum

sinirle yazmıştır

Bu yazıyı ekleyen kişinin ne kadar sinirli ve üzüntülü olduğunu görmek zor değil.Kızının kendisini dinlemediğini kızından bu yaptığı çirkin davranışından dolayı onu evlatlıktan reddettiğini hatta kızına ağır hakaretler söylediğini görmekteyiz.

Peki bu yazıyı yazan kişi ve durumu buna benzer olan kişiler evlatlarınızı suçluyorsunuz ama siz de hiç suçlu değilmisiniz.
"Cebine para koydum güzel elbiseler aldım bizde dindarız dini bilgiler veren okula gönderdik daha ne yapalım" gibi açıklamalar duyulmakta.

Buyurulmaktaki bir kişi ibadetlerinde gevşeklikle davranırsa namazlarına ibadetlerine yeteri kadar titiz davranmazsa geçim sıkıntısına düçar olur, evinde huzur azalır hatta kalmaz, evladı onu dinlemez namazlarına özen göstermez yukarıdaki yazıyı yazan kişinin durumuna benzer durumlar meydana gelir.Yani abdestlerinde çeşmeyi şar şar açıp hızlı hızlı israf ederek almak uzuvları ovalamadan geçiştirmek
namazını kazaya bırakmayı cemaati kaçırmayı alışkanlık edinmek hızlı hızlı namaz kılmayı şiar edinmek hataları düzeltmeyi içinden gelmeyen ve namazı kıldımı hemen camiyi hızlı bi şekilde terketmek nefs mücadelesine girişmemek vs gevşeklikle davranmak vb durumlar.

Bunlar bela değil bizim yaptığımız kendi olumsuz davranışlarımızdır.Dinimizi öğrenmek herkesin boynunun borcudur Şeyhi(Allah dostu) olmayanın dostu şeytandır.Dinimizi öğrenmek için din büyüklerinin kitaplarını okumalı varsa sohbetlerine iştirak etmeliyiz.

Rabbimiz bizleri ibadetlerinde gevşeklik gösterenlerden eyleme ana babamıza evladımıza yuvamıza geçim darlığı nasip etme bizleri nefs ve şeytan ile dost kılma Mevlamız.Beddua etmekten de bizleri muhafaza eyle Allah ımız AMİN.

27.10.2008 - smart_doğan

syn smart_dogan kardeş

smart_dogan kardeşim yukardaki bir babanın üzüntü feryatlarını bende okudum ..gerçi biraz eski yani 2008 yılına ait yazı ama ben sitede gezinirken yeni gördüm ...bu yazıya yorumunuzda dikkatimi çekti şimdiden sualimi mazur görün sizi tenkit etmek içinde sormuyorum zaten ....gerçekten ögrenmek ,bilgilenmek istiyorum ....

(( Buyurulmaktaki bir kişi ibadetlerinde gevşeklikle davranırsa namazlarına ibadetlerine yeteri kadar titiz davranmazsa geçim sıkıntısına düçar olur, evinde huzur azalır hatta kalmaz, evladı onu dinlemez namazlarına özen göstermez yukarıdaki yazıyı yazan kişinin durumuna benzer durumlar meydana gelir.Yani abdestlerinde çeşmeyi şar şar açıp hızlı hızlı israf ederek almak uzuvları ovalamadan geçiştirmek
namazını kazaya bırakmayı cemaati kaçırmayı alışkanlık edinmek hızlı hızlı namaz kılmayı şiar edinmek hataları düzeltmeyi içinden gelmeyen ve namazı kıldımı hemen camiyi hızlı bi şekilde terketmek nefs mücadelesine girişmemek vs gevşeklikle davranmak vb durumlar.))

...kardeşim yukardaki yorumunuzu okurken hemen aklıma ; çevremdeki insanlar geldi bildik, tanıdık birçok insanlar gördük geçirdik ...bırakın namaz kılmayı ,inşallah ,maşallah kelimesinden bile rahatsız olan insanlar biliyorum tanıyorum ...hiçbir işleride ters gitmiyor ne evlatlarından çekiyorlar ne hastalıktan ne yokluktan ....dünya onlar için sadece gezmek tozmak ,mevki makam gösterişten ibaret ... sorumu anlamışsınızdır , ibadetlerini aksatan insanlar bir şekilde cezalandırılıyorsa dünyada (evlatlarından vs vss) allah kelamından rahatsız olanların işleri nasıl rast gidiyor ? aydınlatırsanız sevinirim

18.08.2009 - black_rose

black_rose kardeşim için okuyun lütfen!!!

Selamun aleyküm. Ben aydınlatim. Özetle; küçük suçlara küçük mahkemelerde, büyük suçlara büyük mahkemelerde ceza verilir. Mümin olan kimse elbette insan olduğu için nefsine uyar ve günaha girer. Ama Cenab- Hak ona merhamet eder ve bu dünyada çeşitli musibetlerle cezasını vererek günahlarından arındırır. Yani; Ahirete bişi kalmaz inşallah. Ama zalim, münkir, kafir olanların işledikleri günahlar haddi aştığı için öyle büyük günahların cezası ebedi olan Cehennem ateşinde yakmakla verilebilir. Anlayacağınız; bu dünya mümin için Cennete nazaran bir Cehennem hükmünde ve münkir için bu dünya Cehenneme nazaran Cennet hükmündedir. Vesselam... İnşallah sornuza cevap olmuştur. Allah'a emanet olun.

01.05.2010 - Mustafaa

sipahi kardeş o dediğin

sipahi kardeş o dediğin hadisi şerif ayet değil

26.10.2008 - yasssar

sipahi kardeş

Allah"kula kulluğu emretseydim kadının kocasına secde etmesini emrederdim" diyor Kuranda.gafletten uyanmanın zamanı geldide geçti bile.
DİYORSUN.Eminmisin böyle bir ayet olduğuna.Rica etsem hangi sure kaçıncı ayet yazarmısın lütfen.Selamlar sevgiler

14.10.2008 - rey2466

Konular