evlenmeden onceki iliski

Merhaba kardeslerim, ben cinde yasayan bir uygur turklerinde biriyim, bende her nekadar takva bir musulman olmaya calissamda genede gunahlardan kurtulamiyorum, ama genede nefsimi yenmeye gayret ediyorum , insaallah bir gun bende allah ve resulunun en sevdigi kul ve ummeti olmak hayellerim gerceklesir. inxaallah allah hepimize muhabbetini esirgemesin!
ben inxaallah gelecek sene evlenmeyi dusunuyorum, ve kiz arkadasimla gorusuyoruz, birlikte yatakta olma gibi bir seyi evlenmeden once hic istemem, ama dudak dudaga opusuyoruz , ama bunuda yasaklamak niyetindeyim evlenmeden once, gunah oldugunu biliyorum, o yuzden . boyle bir olayin evlenmeye bir etkisi varmidir, bazilardan duyduguma gore zina yapan iki genc evlenemez diyorlar , bu bizim konumuz gercekten o seviyedemidir? sadece opmek ile evlenmemek bize cok agir bir ceza degilmidir? bana bir meslehetlerinizi verseniz, acaba bizim evlenmemiz icin neler yapmamiz gerekir, birbirimize harammiyiz ve bunu nasil duzeltebiliriz.
digerli kardeslerim bu is benim piskolojimi cok etkiliyor, bana bir meslehet verin nolur!!! sizlerden cevaplarinizi bekliyorum...


4 yorum

ayrıca

İlişkilerin devam etmesi için illa öpüşmek yada her seferinde güzel sözler söylemek insanı Yanlışa sürükler.İlişkileri Ayakta tutan sevgi ve iffettir.Lütfen bir daha böyle yanlış yollara girmemeyi kendimize hedef bilelim.RAbbimin sevgisi herşeyin üstünde olmalıdır.Eğerki Hareketlerimizde RAbbimizden uzaklaşıyorsak derhal o durumdan kurtulmayı seçmeliyiz.

Allah fenalığı ve azgınlığıda yasaklar.O düşünüp Tutasınız Diye Öğüt veriyor. Sözünü her cuma duymanız lazım.Bu öğüt kimden geliyor diye düşünmek lazımdır.ŞEytanın 1 numaralı yardımcısı cinselliktir.Aman Dikkat diyorum.

22.06.2009 - ebu_ubade

Allah'ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun...

Bir kadın ile erkeğin odada yalnız başına kalmaması gerektiğini söyleyen Bir Din Kadın ile erkeğin elele tutuşup veya öpüşmesini nasıl olurda uygun görür.
Rabbimin bize verdiği en güzel nimetlerden bir taneside aşktır.İnsan RAbbime duyduğu aşk ile İnsanlara duyduğu aşkı besleyebilir.Eğer sizler evlenme niyetinde değilseniz bile Birbirinize gelecekle ilgili hayalleri bile konuşmanız caiz olmaz.Bir kişi Sevdiğinin gözlerine baktığında RAbbimi Görebilmeli.İnsanların Evlenmeden önce birbirleriyle Yakınlaşmamaları gerekir.Rabbimden hayırlısını dilemek gerekir.

Birbirinizden haya etmelisiniz.Gördüğünüz Gibi Kızımızı öptüğünüz için teretdütte kalıyorsunuz.Belki yeri geldiğinde Pişmanlık duyuyorsunuz.

Siz annenize ve babanıza veya kızın annesine ve babasına Biz evlenmeden önce öpüştük diyemezssiniz,veya Sizin kız kardeşinize böyle birşey yapılmasını istemezssiniz.İnsan ne kadar iffetli ve namuslu birisi olursa Rabbim karşısınada o derecede iffetli ve namus bir nasip çıkarır.Yalnızlık Allah'a mahsustur.

22.06.2009 - ebu_ubade

Cenabi Hak tevbe eden kullarini sever

Kardesim,-
Elbetteki helalin olmayan o kiz su anda sana haramdir. Onunla her türlü munasebet, ellemek , yalniz basina kalmak haramdir. Bir an önce evlenmen çok önemlidir, yoksa kendine hakim olamiyacagini söyleyebilirim, ve haramlarda bogulursun.
Bir an önce tevbe et, ve evlen onunla.

26.05.2009 - MathmadX

merhaba kardes , bende boyle

merhaba kardes , bende boyle bir duruma maruz kaldim bende cevap ariyorum!!

26.05.2009 - boldila

Konular