banada akıl verin din kardeşlerim

ben 26 yaşına geldim evlenemedim zina işlemekten harama bakmaktan korkuyorum evli olmadım icin nefsime hakim olamıyorum günaha giriyorum evlenmek istiyorum ama evlenemiyorum cevremde hic kız yok evlenilebilecek bi kız yanii onun icin bu tür sitelerden acaba kısmetim buralardamı diye ararış icinderim bunun kötü oldunğunuda biliyorum ama belki kısmetim bu tür sitelerdedir diye arıyorum bana biii akıl verin din kardeşlerim

9 yorum

hepınızden allah razı

hepınızden allah razı olsun

17.10.2008 - merwee123

ama sonum ne olucak :'(

ama sonum ne olucak :'( ilerde herkes sewdgıyle namuslu mutlu yasarken ben bı namusumu koruyamadım o kadar cok pısmanımkı ilerde kımseyle ewlenemıcem tek basına bır hayat ne kadar acı:'( allaah kımseye bu acıyı yasatmasın allah herkesın gunahlarını affetsın

15.10.2008 - merwee123

ne olucak mı

Sonum ne olacak ben kiminle evleneceğim iyi bir işim olacakmı askerde acaba banada kötü davranacaklarmı ben işimde başarılı olabilecekmiyim eşim acaba dindar birisimi olacak ben en iyisi kendi aklıma göre hareket edeyim arkadaşlık sitelerine yöneleyim im im im peki bize göre öyle de Rabbimiz in takdir ettiği ne olacak.

Gelecek için endişelenmeyin üzülmeyin aceleci olmayın acele şeytandan ahestelik Rahman dandır.Temenni etmek ahmaklıktır yarına çıkacağımıza garanti yok geçmiş için üzülmeyin Rabbimizn rahmetinden umut kesmeyin.Nefs istedi olunca mükemmel olmayınca mahvoluş.

Cenab-ı Allah bizim yiyeceğiz içeceğimiz nasibimizde olan kısmet hayır şer hatta cennet veya cehennemdeki yerimizi bile tayin etti.Bize ise sadece sebat sabır ve şükür düşer.Sabır nefse muhalefet etmek sebat hayırla beklemek şükür ise içimizdeki bütün kötülükleri nefsani düşünceleri çıkarıp Rabbünel Ala ya yönelmek sadece Onu arzulamak sevmek istemektir.

İnsan bir şeye meylederse gönlünde yer ederse o şey ondan uzaklaşır.Velevki Adem Aleyhisselam cennette kalmak istedi cenneten çıkartıldı Hz.Havva annemize meyil etti ikiside dünyanın neredeyse ayrı yerlerine indirildi.Yakup Aleyhisselam
oğlu Yusuf Aleyhisselam ı bağrına bastı ve oğlunu yıllar yılı göremedi.Takdir Rahman öyle istedi Rabbimiz vakti saatinde gerçekleştirdi ama hepsi tekrar Rabbimize sığındı Rabbimizi istediler ve kavuştular.

Buyurulmuştur ki bilmeyene bir kere,bilip yapmayana yedi kere yazıklar olsun diye.Yani ilki öğrenmediği için birkere ikincisi bildiği ile amel etmediği için yedi kere utanca düşmesi içindir.Savaş komutansız olmaz.Kuran ı iyi tefsir eden Hadisleri ayrıntılı açıklayan bilhassa yüzyıllar önce yaşamış Rabbimizi lakıyla bilen öğrenen kişilerden istifade etmeli yada kitaplarını okumalıyız.Abdulkadir Geylani Hazretlerinin kitaplarını öneririm.

Allahımız bize sadece Seni sevdir bize sadece Seni arzulattır. Yanlız Senden isteyelim yanlız Sana kulluk edelim yanlız Sana meyledelim.Yardım isteyen hidayet uman nefsine şeytana galip gelmek isteyen kullarının dualarını kabul ediver Mevlamız.Amin.

16.10.2008 - smart_doğan

banada yardım edın inthar eşigindeyım

ilk oncelıkle selemun aleykum inanın bu yazıyı aglamaktan yazamıyorum bıle daha henuz 16 yaşındayım we erkek ardasımın zorlaması uzerıne bana sahıp oldu ne yabıcagımı bılmıyorum sonum nasıl olcak hayatta donulmıcek bır hata yabtım ölu gıbıyım hıc kımsenın yuzune bakamıyorum herkesten utanıyorum ama erkek arkdasım ben senı bu halınle bırakmam 18 de ewlınıcez dıyor sadece tek tesellım bu kısaca hayatım yasamam onun ellerınde nolur bana nasıhat werın intahar etmek uzereyım masıl adresımı werıyım ekleyın zehr_ok@hotmail.com nasıhatlerıneze ıhtıyacım war bundan sonra nabıcam hayatım nasıl olucak ılerde baska kımseyle ewlenemıcekmıyım cok donulmez hata yabtım yalwarırım yol gosterın yardım edın dın kardeslerım allah gunahımı afetsın allah hepınızden razı olsun allaha emanet olun

13.10.2008 - merwee123

zina günahını zaten işledin,intihar cinayetini işleme

Kardeş yazını okudum ve üzüldüm.insanın ömrünün sonuna kadar şerefle taşıması gereken en kıymetli hazinesini emanetini daha 16 yaşında yitirmesi acıdır.çünkü o değerli emanet insanın sevdiğine vereceği hediye ve emanettir.

O kıymetli şeref ölçüsü olan emanet öyle 5 dakikakılık zevke peşkeş çekilecek kadar kıymetsiz değildir.

Flörtün aşkın gayri meşru lezzetlerin sevgilerin birlikteliğin çekim alanına giren kadın ve erkek o çekim alanından zina etmeden kurtulabilirmi zannediyordun.

zina günahını zaten işledin bari intihar cinayetini işleme,canına kıyma alışırsın unutursun,yine gülersin oynarsın,çünkü toplum artık eski değerleri gelenekleri olan bir toplum değil,namus şeref iffet bekaret denen değerler artık ayıplanır olduğu için,intihar edecek bir durum yok,

senin gibi niceleri var bu yaşında bekaretini gözü dönmüş bir şehvet yankesicisine kaptıran.
Senin gibi duruma düşen ve bırak bir kişiyi niceleri var yüzlerce erkeğe satılan.hiç olmazsa sen o aşamalara gelmedin.

Senin gibi 16 yaşında zevklerin flörtün tuzağına düşen niceleri var.

Senin gibi 16 yaşında aşk şehvet yankesicilerinin tuzağına düşürülüp satılan niceleri var hiç olmazsa sen bunları yaşamadın.

Senin gibi 16 yaşında bekaretini sevdiğine verip sevdiği tarafından tekr edilen niceleri var.

Üzülme suç sadece senin değil sana nefsini şeytanı imtihanı ahireti allahı anlatmayan ailendedir.

Kahretme kendine suç sadece senin değil seni helal haram demeden karma eğitimde okutan ailendedir.

Dert etme suç sadece senin değil seni ahlaktan hayadan iffetten namus vb gibi değerle yabani eden ailendedir.

Meyus olma suç sadece senin değil seni sadece bir mal meta cinsel obje gösteren sistemindir.

Şekva etme suç sadece senin değil seni dünyaya çağırıp eğlenceye zevke çağıran ailen ve çevrenindir.

Gözyaşı dökme suç sadece senin değil dini imanı allahı ahreti ahlakı öğreten yerleri düşman gören sistemindir.

Ölümü düşünme suç sadece senin değil seni başı boş hür yaşamaya iten çevren ve eğitim sisteminindir.
Suç sadece seni değil senin namusunu şerefini paralamak özgürlüğü keyfi verilen o karşındaki adamındır.

Suç suçunu suç bilmeyip marifet gören insanlarındır.
En büyük Suç eğitim diye insanları anarşi edip ortaya dökenlerindir.

En büyük suç ahlaktan dinden imandan yoksun eğitim sistemindir.

En büyük suç 15 yaşındaki kızları lolita suretine sokan ve babası yaşındaki adamların iştihlarını kabarttıran ailenizindir.

En büyük suç sizin gibi 16 yaşındaki kızları cinsellik ve aşka meylettiren zihniyetindir.
En büyük suç daha çocuk yaşdaki kızları sevme aşk moduna sokan sistemindir.

En büyük suç hiçbir değeri olmayan milletler gibi olmaya özenip bekaret yaşını 16 lara düşüren amerikayla yarıştıran sistemindir.siz yine iyisiniz ispanyada 4. sınıfa giden 80 bin hamile kız çocuğu varmış,

Bugün sizin düştüğünüz vartalar herkesin başında çünkü bu zaman ahir zaman,herkesin insanı dünyaya çağırdığı bir zaman,ana baba çocuğunu dünyaya çağırıyor,filmler diziler dünyaya aşka meşke çağırıyor,şarkılar dünyaya çağırıyor,arkadaşlar dünyaya çağırıyor,herkes elbirliği ederek birbirini ateşe nara isyana küfre fıska fücura atmak için gayret ve himmet içerisine girmişler,islamı yaşamak isteyenler garip ve yalnız kalmışlar,

Gençliğe kurulan Cazibedar fitneler içerisine düşerek aklınınızı fikrinizi bu yaşta yitirmişsiniz..
Gençliğin önüne kurulan flört tuzağına düşmüşsünüz,flört tuzağına düşen ise zina bataklığına girer.
Kardeşim günahını içine atacaksın ve ibadetle tövbeyle kullukla kefaretini ödemeye çalışacaksın.

Kardeşim günahını içine atacaksın ve bu büyük musibetten ders alıp aklını başına alacaksın.seni rezil eden kepaze eden hissiyatlarına itimat edip istediklerini yapmayacaksın.

Kardeşim günahını içine atacaksın ve aynı ortam ve hatalara düşmemek için yılandan çıyandan kaçar gibi kaçacaksın

Günahını sen sadece rabbine arz et ve başkalarına söyleme,ayıbını gizle,başkaları duyduğu takdirde dilden dile düşebilirsin.

Günahına günah katma yani seninle evlenmeyi vaat eden adama aldanma,tekrar senden murat almak isteyebilir sen razı olmayınca tehdit vb gibi şeyler yapabilir.evlenecekse gelsin seni istesin
İşlediğin günahı işleyen bir kadın vardı örtülü ve iffetli alim olduğu halde bu günahın cezasını çekiyor ve her evlilik neticesiz kalıyor.bazen insan cezasını ömür boyu çekebiliyor.o leke ömür boyu gitmiyor.

Üzülme nice kızlar vardır her naneyi yerler içerler,üniversite yıllarında her herzeyi yerler sonra gider bir adam bulurlar evlenirler.

Üzülme kaybettiğin şeyi geri getiremezsin ama aklını başına alabilirsin yada kaybettiğin değerlere sahip çıkıp onları muhafaza edebilirsin.

Kaygılanma istikbal için Allahtan korkan ve ona kul olan bir bayana elbet Allahtan korkan ona kıymet veren birisini çıkartır.nice günah ve haramın bataklıklarından çıkıp islamın tövbe suyu ili yıkanıp temizlenen genelev kadınları pavyon kadınları ahlaksız kadınlar var.sen öyle cinayetler işlememişsin,sana kurulan tuzaklardan birisine düşmüşsün.inşallah aklını başına alırsın.



Boş ve abes sözlerin maskaralığını yapmaktansa
güzel sözlerin hamallığını yapmayı tercih ederim.

15.10.2008 - tahkik

sa mervee123

kardesim Allaha dua et ve intihar dusuncesini kesinlikle cikar aklindan... Intihar seni cozume ulastirmaz inan bana.. Allahin verdigi cani ancak Allah alir kardesim... tevbe et Allaha ibadetlerine saril... Yuce Rabbim sana cikar yol gosteriri insaallah...hatalarimizdan ders cikarmaliyiz bunu unutma ve bir dahada o hatayi isleme evleninceye kadar... tamammi kardesim..

15.10.2008 - Sebnem

saolun yorumunuz ıcın

fakatılerde sonum ne olucak baska kımseyle ewlenemıcem herkes ewlı mutlu mesut yasarken ben tek yalnız kalıcam ewlensem bıle hep asalancam cok zor

16.10.2008 - merwee123

merwee kardesim

merwee kardesim Allaha sigin ... su an cok zor gunler gecirdigini anliyorum... bak tahkik abi cok guzel yazmis sana bir seyler onlari oku iyice ve gunahini kimseye soyleme tamammi.. Sen gunahindan tevbe et aciga cikarirlarsa gunah onlarin olur uzulme.. uzulmen cok normal basina gelenler icin...o adam seninle evlencekse evlensin ama kesinlikle sana bir daha dokunmasin evleninceye kadar merwee kardesim...Ailen nasil birileri bilmiyorum ama sucun cogu onlarin... gercekten cok uzuldum senin icin... ben senin ablanimbana istedigin zaman yaz tamammi ozelden... elimden geldigince sana yardim ederim kardesim.. yasin daha kucuk merwee kimseye guvenme.. Allahtan korkan birisi sana bu kotulugu yapmazdi zaten... iyi kisilerle arkadaslik yap..dini bilgileini gelistir, dinini ogren.. insaalalh.. Allaha emanet ol simdilik.. s.a

16.10.2008 - Sebnem

ALLAHA ÇOK DUA ET DUA HER

ALLAHA ÇOK DUA ET DUA HER KAPIYI AÇAR NASİBİN KİMSE GELİR BULUR SENİ ZATEN ETTİĞİN DUALARLA HEM BU GİBİ SİTELERDEDE KIZ ARAMA KESİNLİKLE..ÇEVRENDE ARAŞTIR İSTİYOSAN BÖYLE BİLGİSAYAR BAŞINA GEÇİPTE KIZ ARAMA.GÜNAHA GİRİYORUM DİYOSUN YANİ SIRF BU YÜZDEN EVLENMEK İSTİYOSUN SENİN EVLİLİĞİN AMACI BU OLMASIN DAHA GÜZEL ŞEYLERİ GÖRMEYE BAK EVLİLİĞİN TEMELİDE ÇÜNKÜ SIRF O GÜNAHA GİRDİĞİN ŞEY OLAMAZ TEMELİ SAYGI SEVGİ OLMALI VE ÇOK DUA T RABBİM KARŞILIĞINI VERECEKTİR

02.10.2008 - gönül hezeyanda

Konular